ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Αν και είμαι πολύ νέο μέλος στο travelstories βρίσκω το forum φοβερό. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η περιγραφή, γλαφυρότατη... είσαι το ίνδαλμά μου!!!
![icon_redface :icon_redface: :icon_redface:](/community/styles/travelstories/smilies/icon_redface.gif)
![icon_redface :icon_redface: :icon_redface:](/community/styles/travelstories/smilies/icon_redface.gif)
![haha :haha: :haha:](/community/styles/travelstories/smilies/haha.gif)
![welcome :welcome: :welcome:](/community/styles/travelstories/smilies/welcome.gif)
Αν και είμαι πολύ νέο μέλος στο travelstories βρίσκω το forum φοβερό. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η περιγραφή, γλαφυρότατη... είσαι το ίνδαλμά μου!!!
Βέβαια και έχει ενδιαφέρον .Βλεπεις μια άλλη εικόνα της Μπανγκοκ,εύπορη και σύγχρονή .Εμείς πήγαμε να ψωνίσουμε καθώς είχε χαθεί η βαλίτσα με όλα τα ρούχα των παιδιών.Το συνδιασαμε και με το ενυδρείο (τα παιδιά ενθουσιάστηκαν). Ευτυχώς δεν ψωνίσαμε τίποτα ,λόγω τιμών .Τα μεσάνυχτα μετα απο αναμονή δυο ημερών ,ήρθε και η βαλίτσα .[USER
@Nat ni Δεν γνώριζα ότι το Siam Paragon έχει μόνο φίρμες. Νόμιζα ότι έχει και πιο οικονομικα καταστήματα. Πάντως και έτσι πρέπει να έχει ενδιαφέρον έστω και να βλέπεις μόνο βιτρίνες.