deka
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mama Africa
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Πολύ μ' αρέσει η ιστορία σου! Έχει χιούμορ, γλαφυρότητα κι όμορφες φωτογραφίες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Εγώ δεν ξέρω τίποταΗ αλήθεια είναι ότι αυτό που με πονούσε περισσότερο δεν ήταν τοσο το Σαμούι αλλά το Παγκαν και Κο Ταο. Όλους αυτούς τους μήνες που σχεδίαζα αυτό το ταξίδι είχα πωρωθεί με αυτά τα δύο νησιά. Επίσης μετά την περιγραφή της g2dbeach (αν διαβάσετε ποτέ σας, σας καθιστώ υπεύθυνη κυρία μου), δεν έβλεπα την ώρα να βρεθώ στο KoΝangyuan.
Σε ευχαριστώ καλή μου για το κομπλιμαν. Θα προσπαθήσω να το γράψω σύντομα. Προς το παρόν αποσπούμε από το ψάξιμο για τα επόμενα ταξίδια! Αυτό το σαϊντ με βάζει όλο σε ''μπελάδες'' . Ξεκινάω από Ινδοκίνα και βρίσκομαι στη Βαυαρία!!!Φοβερή αφήγηση, ζωντανή και διασκεδαστική!!! Το ζούμε κι εμείς μαζί σου και ευχαριστούμε θερμά γι'αυτό !!! Ανυπομονώ για το κεφάλαιο Κράμπι...
Χαχαχαχα, έτσι είναι, σκέτη καταστροφή... !!! Και όλο ανακαλύπτεις και νέους προορισμούς και προστίθενται στη ''λίστα'' :eek-77: !!! Υγεία και λεφτά να έχουμε να πραγματοποιούμε στόχους !Σε ευχαριστώ καλή μου για το κομπλιμαν. Θα προσπαθήσω να το γράψω σύντομα. Προς το παρόν αποσπούμε από το ψάξιμο για τα επόμενα ταξίδια! Αυτό το σαϊντ με βάζει όλο σε ''μπελάδες'' . Ξεκινάω από Ινδοκίνα και βρίσκομαι στη Βαυαρία!!!
Όχι ... ήταν πολλοί οι κινέζοι . Η εξήγηση στη συνέχειαps: Aπό το Κράμπι πήγατε και στα νησιά Phi Phi???