taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Με ελληνικό διαβατήριο, όχι.Χρειαζετε και καπιου ειδους βιζα να φτιάξω απο πριν;
Οπως πχ ειναι στις ΗΠΑ;
Με ελληνικό διαβατήριο, όχι.Χρειαζετε και καπιου ειδους βιζα να φτιάξω απο πριν;
Οπως πχ ειναι στις ΗΠΑ;
Διαβατήριο μόνο.Έχεις Ελληνικό έτσι;Μιας και το ταξιδι μου πλησιάζει θελω να ξανα ρωτησω αν χρειάζεται visa (καπου διαβαζα για μια ETA) ή αν μονο με το διαβατήριο θα ειμαι οκ.
Ευχαριστω!!
Ναι εχω!Διαβατήριο μόνο.Έχεις Ελληνικό έτσι;
Καλησπέρα!!!Δεν είναι άλλη χώρα(ακόμη τουλάχιστον) η Σκωτία.Επομένως διαβατήριο.
Εννοείται. Ανήκει στο UK κι ως εκ τούτου το απαιτεί.Καλησπέρα!!!
Επαναφέρω την ερώτηση καθώς έχει περάσει καιρός...
Το Εδιμβούργο θέλει διαβατήριο?
Βάλε κι ένα 10λεπτο επιπλέον, όχι κάτι το ιδιαίτεροΚαλησπέρα!! Μπορεί να είναι λίγο περίεργη η ερώτηση αλλά μέχρι τώρα έχω ταξιδέψει μόνο εντός Ε.Ε. οπότε.. Στο αεροδρόμιο είμαι πάντα περίπου μια με μιάμιση ώρα πριν την πτήση. Αλλάζει κάτι για πτηση προς Λονδίνο επειδή είναι εκτός Ε.Ε;; πρέπει να είμαι 2 ώρες + πιο πριν λόγω διαβατηριων κλπ;
Μόνο διαβατήριοΓια ταξίδι στο Λονδίνο λίγες μέρες τι χρειάζομαι; Μόνο διαβατήριο χωρίς βίζα; Πρέπει να πάω στην πρεσβεία να αγοράσω βίζα;
Δηλαδή ότι έκανα με την ταυτότητα μόνο που τώρα θέλει το διαβατήριο.Μόνο διαβατήριο
Έτσι ακριβώς.Δηλαδή ότι έκανα με την ταυτότητα μόνο που τώρα θέλει το διαβατήριο.