Jojo Makri
Member
Καλημέρα! Γνωρίζετε μήπως αν μπορώ να εισελθω στο ηνωμένο βασίλειο με διαβατήριο που έχει ισχύ λιγότερη από 6 μήνες; ευχαριστώ!
ναι μπορείς αλλά.Καλημέρα! Γνωρίζετε μήπως αν μπορώ να εισελθω στο ηνωμένο βασίλειο με διαβατήριο που έχει ισχύ λιγότερη από 6 μήνες; ευχαριστώ!
Είχε τελικά κανείς αντίστοιχη εμπειρία στο ΗΒ, με διαβατήριο που λήγει σε λιγότερο από 6 μήνες να μας πει τι γίνεται; Από το site που παραθέτει ο @ToTheMoonAndBack δε βλέπω να προκύπτει κάποιο πρόβλημα, αλλά αν έχει κανείς άποψη θα βοηθούσε πολύ.Γνωρίζετε μήπως αν μπορώ να εισελθω στο ηνωμένο βασίλειο με διαβατήριο που έχει ισχύ λιγότερη από 6 μήνες; ευχαριστώ!
Στο Heathrow ,λίγο μετά τη Πρωτοχρονιά, καμία απολύτως καθυστέρηση.θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος που έχει ταξιδέψει πρόσφατα Αγγλία αν έχει αλλάξει κάτι στο διαδικαστικό στην είσοδο της χώρας (πέρα από το ότι χρειάζεται διαβατήριο).
Είναι πλέον πιο χρονοβόρα διαδικασία? Πρέπει κάπως να αποδείξεις ότι δεν απαιτείται να έχεις visa κλπ?
Νομιζω τη βρηκα τη λυση!!!Γεια σαςςς!!!!
Εχω ενα προβληματακιι....τοσα τριημερα φετος...πλεον μενω κυπρο...μια Ελλαδιτσα θελω να παω στη φουκαριαρα τη μανα μουυυ...
Ετσι λοιπον βρηκα κατι ωραια εισητηρια μεσω Λούτον.... και λεω...θα παω που θα παω μεχρι εκει... να μη δω κι ενα καημενο φιλαρακο που εχω να τον δω 3 ολακερα χρονια;;;; γι αυτο θελω τα φωτα σας...!!
Καλα τα κλεισα τα εισητηρια...πανω απο 48 ωρες δεν εχω σκοπο να μεινω...αλλα λεει οτι αν ειμαι ειτε στην περιπτωση του direct transit ειτε landside πρεπει να ειμαι στο αεροδρομιο... Ξερετε αν υπαρχει κανενα παραθυρακι για longstay layover* να μπορεσω να κανω καμια βολτιτσα εξω;;;
**σε παλαιοτερη ερωτηση στο τριπαντβαιζορ (πριν απο 15 χρονια) ελεγε οτι αν κανω τσεκ ιν για την πτηση μ απο πριν μπορω να κανω καμια βολτιτσα προς λονδινο...
Εχει κανεις γνωση;;;; Δε μπορει να μ αφησουν να λιωσω 1,5 μερα στο αεροδρομιο....?
ευχαριστω προκαταβολικα!
Επιστρέφοντας από Λονδίνο, σκέφτηκα να απαντήσω στην ερώτηση μου, σε περίπτωση που έχει κάποιος την ίδια απορία στο μέλλον!θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος που έχει ταξιδέψει πρόσφατα Αγγλία αν έχει αλλάξει κάτι στο διαδικαστικό στην είσοδο της χώρας (πέρα από το ότι χρειάζεται διαβατήριο).
Είναι πλέον πιο χρονοβόρα διαδικασία? Πρέπει κάπως να αποδείξεις ότι δεν απαιτείται να έχεις visa κλπ?
Δεν είναι άλλη χώρα(ακόμη τουλάχιστον) η Σκωτία.Επομένως διαβατήριο.Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά για να πάει κάποιος Ενδιβουργο, χρειάζεται διαβατήριο; Με ταυτότητα δεν μπορεί;
ΚρίμαΔεν είναι άλλη χώρα(ακόμη τουλάχιστον) η Σκωτία.Επομένως διαβατήριο.