nikiforos111
Member
ΤΑ Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα ειναι το κρατος και αποτελειται απο 7 διαφορετικα εμιρατα εκ των οποιων το Abu Dabi ειναι και το πιο πλουσιο σαν κρατος λοιπον εχουν τεραστια κοιτασματα πετρελαιου ειναι ενα κρατος με 0 ανεργια,χωρις ΦΠΑ και ολοι οι Αραβες ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και μαλιστα αν παντρευτουν με καποιο/α ιδιας εθνικοτητας το κρατος τους δινει και σπιτι!!!!Οσο το Ντουμπάι έχει πετρέλαια (και βασίζει μάλιστα και την οικονομία του σε αυτά) , άλλο τόσο εγώ έχω καμήλες.
Αν δεν είστε παντρεμένοι μάλλον δε θα σας αφήσουν να μείνετε στο ίδιο δωμάτιο....τουλάχιστον σε κλειστούς χώρους θα μπορώ να φιλήσω το κορίτσι μου???
οποτε φιλια...τελος....next tripΑν δεν είστε παντρεμένοι μάλλον δε θα σας αφήσουν να μείνετε στο ίδιο δωμάτιο.
Μια χαρά σε αφήνουν, σιγά μη κάτσουν να τσεκάρουν και οικογενειακή κατάσταση του κάθε τουρίστα που πάει στη χώρα!!!Αν δεν είστε παντρεμένοι μάλλον δε θα σας αφήσουν να μείνετε στο ίδιο δωμάτιο.
Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι έτη φωτός μπροστά...Ειδικα ο Traveller πρεπει να προσεχει γιατι κοιτα τι επαθε το ζευγαρακι....(και την τελευταια παραγραφο,παρακαλω)
http://tvxs.gr/news/κόσμος/ντουμπάι-ζευγάρι-βρετανών-στη-φυλακή-για-ένα-φιλί-σε-δημόσιο-χώρο
αν δεν της βαλεις κουλουρα ντουμπαι γιοκ...και δεν εχει γουαιφαι στην φυλακη να μαθαινουμε νεα σου....