ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Aρα... ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι!A, το ήξερα αλλιώς: ο μπαγλαμάς είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα;;;...
Aρα... ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι!A, το ήξερα αλλιώς: ο μπαγλαμάς είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα;;;...
Δεν υπάρχουν έξυπνοι και χαζοί τουρίστες, καλέ! Όλα είναι θέμα γούστου..Τι ψάχνει κανείς σε ένα προορισμό, τι ελκύει τον καθένα..(Δεν λέω, και εγώ μπήκα να διαβάσω την ιστορία αυτή γιατί μου έκαναν εντύπωση τα θαυμαστικά δίπλα στη λέξη Ντουμπάι..αναρωτιόμουν πώς μπορεί καποιος να ενθουσιαστεί με το Ντουμπάι!Αυτό όμως είναι δική μου σκέψη...Σεβαστό αν σε κάποιον αρέσει το κάθε Ντουμπάι!Μπορεί να μην το καταλαβαίνω ( ) αλλά το σέβομαι!!Επίσης, κακώς σνομπάρετε προορισμούς στο φόρουμ, δεν το ήξερα αυτό όταν γράφτηκα!!Εγώ πάλι όσο διαβάζω για το Ντουμπάι, τόσο πείθομαι ότι πρέπει να είναι μια πολύ ξεχωριστή πόλη που αξίζει να την επισκεφτείς έστω για να δεις πώς η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει μια μητρόπολη πάνω στην έρημο. Τόσα εκατομμύρια τουρίστες που το επισκέπτονται είναι άσχετοι και εμείς έξυπνοι (αυτό ισχύει σαν επιχείρημα και για άλλους προορισμούς που σνομπάρουμε στο φόρουμ);
Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου να σνομπάρονται προορισμοί στο forum. Όπως πολύ σωστά έγραψες όλα είναι θέμα γούστου και αρεσκείας. Κανείς δεν έχει αποκλείσει κανένα μέρος...Που και που λέγονται αστεϊσμοί εν είδη χιούμορ και διασκεδάζονται εντυπώσεις Για να μην είμαστε και εκτός θέματος, η καλύτερη μου φίλη μετακόμισε πρόσφατα στο Dubai και με έχει χρυσώσει να πάω. Δεν πετάω και τη σκούφια μου κυρίως και λόγο των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων.Δεν υπάρχουν έξυπνοι και χαζοί τουρίστες, καλέ! Όλα είναι θέμα γούστου..Τι ψάχνει κανείς σε ένα προορισμό, τι ελκύει τον καθένα..(Δεν λέω, και εγώ μπήκα να διαβάσω την ιστορία αυτή γιατί μου έκαναν εντύπωση τα θαυμαστικά δίπλα στη λέξη Ντουμπάι..αναρωτιόμουν πώς μπορεί καποιος να ενθουσιαστεί με το Ντουμπάι!Αυτό όμως είναι δική μου σκέψη...Σεβαστό αν σε κάποιον αρέσει το κάθε Ντουμπάι!Μπορεί να μην το καταλαβαίνω ( ) αλλά το σέβομαι!!Επίσης, κακώς σνομπάρετε προορισμούς στο φόρουμ, δεν το ήξερα αυτό όταν γράφτηκα!!
Οι φώτος που αναρτήθηκαν εδώ δεν είναι βέβαια αντιπροσωπευτικές εκτός και αν ταξιδέψεις με παρωπίδες ότι ο προορισμός δεν αξίζει.