Περού Ταξιδι στο Περου

agmi

Member
Εγω επειδη ειμαι σε μια ηλικια που δε θελω να πονοκεφαλιαζουμαι, θαρω πως θα κλεισω με incarail απο τωρα για 20/03!

Last edited:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Άνοιξαν οι ημερομηνίες και για Μάρτη. Κλείνω το εισιτήριο, κάνω και εγγραφή στη σελίδα και όταν φτάνω στο στάδιο της πληρωμής και επιλέγω Tarjeta internasional , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει οριστεί το Izipay. ΄Εχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Aν αντί για πληρωμή on line επιλέξω το Presencial μου βγάζει την κράτηση μου, την κάνω λήψη, αλλά μετά πως πληρώνω; Τραγική έχει γίνει η όλη ιστορία.

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Άνοιξαν οι ημερομηνίες και για Μάρτη. Κλείνω το εισιτήριο, κάνω και εγγραφή στη σελίδα και όταν φτάνω στο στάδιο της πληρωμής και επιλέγω Tarjeta internasional , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει οριστεί το Izipay. ΄Εχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Aν αντί για πληρωμή on line επιλέξω το Presencial μου βγάζει την κράτηση μου, την κάνω λήψη, αλλά μετά πως πληρώνω; Τραγική έχει γίνει η όλη ιστορία.
Επιτέλους! Απ' ό,τι βλέπω έχουν ανοίξει πια όλοι οι επόμενοι μήνες.
Δοκίμασα κι εγώ να κλείσω ένα εισιτήριο σε μια τυχαία ημερομηνία και πράγματι φτάνοντας στο Tarjeta international μου βγάζει μήνυμα για το Izipay. Δυστυχώς δεν ξέρω τι συμβαίνει. Όταν προ μηνών είχα εκδώσει το εισιτήριό μου δεν συνάντησα αυτή τη δυσλειτουργία.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Επιτέλους! Απ' ό,τι βλέπω έχουν ανοίξει πια όλοι οι επόμενοι μήνες.
Δοκίμασα κι εγώ να κλείσω ένα εισιτήριο σε μια τυχαία ημερομηνία και πράγματι φτάνοντας στο Tarjeta international μου βγάζει μήνυμα για το Izipay. Δυστυχώς δεν ξέρω τι συμβαίνει. Όταν προ μηνών είχα εκδώσει το εισιτήριό μου δεν συνάντησα αυτή τη δυσλειτουργία.
θα περιμένω καμιά βδομάδα, προσπαθώντας ταυτόχρονα, μήπως αποκατασταθεί και μετά θα κλείσω από πρακτορείο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.811
Μέλη
39.542
Νεότερο μέλος
inatse

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom