Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Από την κάτω μεριά τα βλέπεις στο ένα μέτρο, από την πάνω που έβαλες όχι.
Ναι έτσι είναι το Περού, απρόβλεπτο.
Από την κάτω μεριά τα βλέπεις στο ένα μέτρο, από την πάνω που έβαλες όχι.
Να σε πω!Από την κάτω μεριά τα βλέπεις στο ένα μέτρο, από την πάνω που έβαλες όχι.
Ναι έτσι είναι το Περού, απρόβλεπτο.
Έχετε αργήσει χαρακτηριστικά για Μάτσου Πίτσου, κανονικά πρέπει τουλάχιστον ένα μήνα πριν.Καλημερα, έχω κλείσει με τον φίλο μου ταξίδι στο Περου για 13 μέρες 19 Νοεμβρίου . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τον καιρό και τι ρούχα θα χρειαστούμε μαζί μας ; Επίσης θα επισκεφτούμε τη λιμα , το puerto Maldonado, το κουσκο και τη λίμνη τιτικακα. Γνωρίζετε κάποιον ξεναγό που μπορούμε να έχουμε μαζί μας ή κάποιο τουρ να κλείσουμε για τις ξεναγήσεις ; Και σχετικά με το Μάτσου Πίτσου που μπορώ να κλείσω το εισιτήριο και ποσό καιρό πριν θέλει ; Ευχαριστώ !!
Νομίζω οτι οι 12 ημέρες είναι λίγες για να κάνετε και Κούσκο με περίχωρα - Μάτσου Πίτσου και να πάτε Αμαζόνιο.Καλησπέρα, λοιπόν βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια σε αρκετά καλή τιμή για περου ( 650€ ) από 23 Μαρτίου μέχρι 7 Απριλίου. Σκεφτόμαστε να πάμε με μια φίλη μου μαζί. Κοιτούσαμε τι μπορούμε να δούμε στη χώρα κι η αλήθεια είναι ότι φαίνεται φανταστική και δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλεξουμε Ουσιαστικά θα έχουμε δώδεκα μέρες στη διάθεση μας ( αν βγάλουμε τα πήγαινε ελα ). Ξέρω ότι οι αποστάσεις είναι τεράστιες κι ο χρόνος που έχουμε δεν είναι παρά πολύς.
1) Θα ήθελα καταρχάς να ρωτήσω αν η χώρα είναι ασφαλής για δυο γυναίκες.
2)Θα μπορούσαμε να καταφέρουμε ρεαλιστικά σε αυτό το χρονικό διαστημα που θα είμαστε εκεί Αμαζόνιο, κουσκο( εννοειται με rainbow mountain, matchu pitchu, μια υπέροχη λίμνη που έχει εκεί και μου διαφευγει το όνομα της ) λίμνη τιτικακα, έρημο και ακτή ; Ή είναι υπερβολικά πολλά ; Εσείς που θα δίνατε έμφαση ; Έρημο ας πούμε έχουμε δει. Μήπως να την παραλείπαμε ;
3) Το μπατζετ μας δε θα θελαμε να ξεπεράσει τα 3000αρικα (συνολικά έξοδα ). Είναι εφικτο; Γενικά μπορεί να οργανώσει το ταξίδι κάποιος μόνος του ; Καταλαβαίνω ότι κάποια πραγματικά είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν χωρίς τουρ ( για παράδειγμα ο Αμαζόνιος ) αλλά ας πούμε αν πάμε στο κουσκο μόνες μας από εκεί θα μπορούσαμε να κλείσουμε ατομικές εκδρομές για τα σημεία που μας ενδιαφέρουν; Συμφέρει περισσότερο ενδεχομένως από το να κλείσουμε ένα τουρ συνολικά για τις περιοχές που μας ενδιαφέρουν να πάμε ; Ποια είναι η δίκη σας εμπειρία ;
Ευχαριστω παρά πολυ
Ακριβώς έτσι είναι.Καλησπέρα, λοιπόν βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια σε αρκετά καλή τιμή για περου ( 650€ ) από 23 Μαρτίου μέχρι 7 Απριλίου. Σκεφτόμαστε να πάμε με μια φίλη μου μαζί. Κοιτούσαμε τι μπορούμε να δούμε στη χώρα κι η αλήθεια είναι ότι φαίνεται φανταστική και δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλεξουμε
Ναι.1) Θα ήθελα καταρχάς να ρωτήσω αν η χώρα είναι ασφαλής για δυο γυναίκες.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Με 12 καθαρές μέρες θα έκανα:2)Θα μπορούσαμε να καταφέρουμε ρεαλιστικά σε αυτό το χρονικό διαστημα που θα είμαστε εκεί Αμαζόνιο, κουσκο( εννοειται με rainbow mountain, matchu pitchu, μια υπέροχη λίμνη που έχει εκεί και μου διαφευγει το όνομα της ) λίμνη τιτικακα, έρημο και ακτή ; Ή είναι υπερβολικά πολλά ; Εσείς που θα δίνατε έμφαση ; Έρημο ας πούμε έχουμε δει. Μήπως να την παραλείπαμε ;
Ναι και ναι.3) Το μπατζετ μας δε θα θελαμε να ξεπεράσει τα 3000αρικα (συνολικά έξοδα ). Είναι εφικτο; Γενικά μπορεί να οργανώσει το ταξίδι κάποιος μόνος του ;
Ναι αλλά για Μάτσου Πίτσου, εισιτήρια, τραίνα κλπ πρέπει να τα κλείσετε πολύ πιο πριν.Καταλαβαίνω ότι κάποια πραγματικά είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν χωρίς τουρ ( για παράδειγμα ο Αμαζόνιος ) αλλά ας πούμε αν πάμε στο κουσκο μόνες μας από εκεί θα μπορούσαμε να κλείσουμε ατομικές εκδρομές για τα σημεία που μας ενδιαφέρουν;
3 χιλιάρικα 2 άτομα μαζί με εισιτήρια; Η 3 χιλιάρικα δυο άτομα έκτος εισιτηρίων. Μιλάμε για 15 μέρες.3) Το μπατζετ μας δε θα θελαμε να ξεπεράσει τα 3000αρικα (συνολικά έξοδα ).
Εννοώ 3000 ευρώ το άτομο! Με όλα μέσα ! Αεροπορικά , διανυκτερεύσεις, δραστηριότητες εκεί3 χιλιάρικα 2 άτομα μαζί με εισιτήρια; Η 3 χιλιάρικα δυο άτομα έκτος εισιτηρίων. Μιλάμε για 15 μέρες.
Με τόσα παίζει να μπορείς να μείνεις και ένα μήνα στο Περού αν τα αεροπορικά δε ξεφεύγουν.Εννοώ 3000 ευρώ το άτομο! Με όλα μέσα ! Αεροπορικά , διανυκτερεύσεις, δραστηριότητες εκεί
Ακριβώς έτσι είναι.
Ναι.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Με 12 καθαρές μέρες θα έκανα:
5 Κούσκο (1 την πόλη, 1 το Μάτσου, 1 περίχωρα , 1 Ollantaytambo και Ιερή Κοιλάδα και άλλη μία καβάτζα ή χρωματιστά βουνά)
2 Λίμα (πρώτη και τελευταία διανυκτέρευση δηλαδή)
2 Νάσκα και Ballestas
Σας μένουν άλλες 3. Εξαρτάται από τα ενδιαφέροντά σας. Εγώ θα έκανα ένα τρεκ που να συνδυάζει φύση και αρχαία (πχ Vilcabamba ή Choquequirao), άλλος θα πήγαινε στο Caral, άλλος Αμαζόνιο (γίνεται με 3 βράδια, βασικά και με 2 γίνεται), άλλος Trujillo & Chiclayo, άλλος Huaraz (φοβερή επιλογή αλλά χρονοβόρα), άλλος θα έπαιρνε τα βουνά (Salkantay) χωρίς αρχαία. Προσωπικά και το Ayacucho και πέριξ μου άρεσε, είχε αρχαία, ιστορία Φωτεινού Μονοπατιού και μάλλον προλαβαίνετε και Τιτικάκα σε 3 μέρες με Νησία Ηλίου και Σελήνης. Επίσης προλαβαίνετε να πετάξετε στη Λα Παζ κι από κει να κάνετε και ημερήσια τον αρχαιολογικό χώρο του Tihawanako. Δες τα όλα, δες τι σας ενδιαφέρει και αποφασίζετε. Για την Αρεκίπα δεν τρελαίνομαι κιόλας.
Η Νασκα αξίζει τόσο πολυ ; Από φωτογραφίες ρε με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Γενικά μας αρέσουν οι αρχαιολογικοί χώροι αλλά δεν τρελαινομαστε κιόλας κι ούτε θελουμε να δουμε μόνο αυτό. Μετά το κουσκο νομίζω δε θα θελαμε να δούμε άλλο αρχαιολογικό χώρο ! Χρειαζόμαστε σίγουρα ποικιλια στο ταξίδι
Ναι και ναι.
Ναι αλλά για Μάτσου Πίτσου, εισιτήρια, τραίνα κλπ πρέπει να τα κλείσετε πολύ πιο πριν.
Πως ακριβώς φτάνουν ; Τα τουρ που βρίσκω είναι αρκετά ακριβά ( για παράδειγμα για Αμαζόνιο και κουσκο). Κοιτάω σε σάιτ όπως viator, TourRadarΜε τόσα παίζει να μπορείς να μείνεις και ένα μήνα στο Περού αν τα αεροπορικά δε ξεφεύγουν.