D
Delmem38110
Guest
να μας πεις πόσο διαδεδομένες είναι οι κάρτες ειδικά για Λίμα κουσκο. φλέγον θέμα θα έλεγα. πάμε κι εμείς σύντομα.Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Σε λίγες ωρίτσες η πτήση
και καλό ταξίδι φυσικά.
να μας πεις πόσο διαδεδομένες είναι οι κάρτες ειδικά για Λίμα κουσκο. φλέγον θέμα θα έλεγα. πάμε κι εμείς σύντομα.Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Σε λίγες ωρίτσες η πτήση
Είπαμε πολύ διαδεδομένες, τι αγωνία είναι αυτή. Ε τώρα αν πάρεις παγωτό από την κυρία ινδιανα στο δρόμο μην περιμένεις να βγάλει POS από την καμπούρα του λάμα.να μας πεις πόσο διαδεδομένες είναι οι κάρτες ειδικά για Λίμα κουσκο. φλέγον θέμα θα έλεγα. πάμε κι εμείς σύντομα.
και καλό ταξίδι φυσικά.
δεν θέλω να Μπλέξω με ρευστό. Και θέλω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όχι παγωτό στο δρόμο δεν θα πάρω.Είπαμε πολύ διαδεδομένες, τι αγωνία είναι αυτή. Ε τώρα αν πάρεις παγωτό από την κυρία ινδιανα στο δρόμο μην περιμένεις να βγάλει POS από την καμπούρα του λάμα.
το εισιτήριο επιτρέπει μόνο με ένα μπακπακ μικρου σχετικά μεγέθους.Γεια και πάλι, με μια γρήγορη απορία!
Κοιτάζοντας τις πτήσεις από Λίμα για Κούσκο (με SKY ή VIVA) βλέπω ότι δεν μου έχουν καθόλου επιλογή για αποσκευές και δεν μπορώ να προσθέσω ούτε καν χειραποσκευή! Γράφει στην SKY ότι γίνεται στο check in, ισχύει αυτό το πράγμα ή είναι λάθος; Και πόσο κουστούμι θα μας κόψουν; Λέμε να ταξιδέψουμε γενικά στο Περού με τις χειραποσκευές μας και μια "κανονική" μεγάλη αποσκευή για τους δυο μας.
Επίσης, επειδή μετά την άφιξη στο Κούσκο θέλουμε να φύγουμε για διανυκτέρευση στο Olla, τι γίνεται με τα λεωφορεία; Έχει συχνά δρομολόγια; Τι ώρα είναι καλά να φτάσουμε στο Κούσκο; Από το αεροδρόμιο είναι μακριά ο σταθμός που θα πρέπει να πάμε;
Ευχαριστώ!
Όπως στα είπε ο σεληνιασμενος γιανρις αεροπορικές. Και η sky και ειδικά η viva πολύ σοβαρές για το κόστος τους.Γεια και πάλι, με μια γρήγορη απορία!
Κοιτάζοντας τις πτήσεις από Λίμα για Κούσκο (με SKY ή VIVA) βλέπω ότι δεν μου έχουν καθόλου επιλογή για αποσκευές και δεν μπορώ να προσθέσω ούτε καν χειραποσκευή! Γράφει στην SKY ότι γίνεται στο check in, ισχύει αυτό το πράγμα ή είναι λάθος; Και πόσο κουστούμι θα μας κόψουν; Λέμε να ταξιδέψουμε γενικά στο Περού με τις χειραποσκευές μας και μια "κανονική" μεγάλη αποσκευή για τους δυο μας.
Επίσης, επειδή μετά την άφιξη στο Κούσκο θέλουμε να φύγουμε για διανυκτέρευση στο Olla, τι γίνεται με τα λεωφορεία; Έχει συχνά δρομολόγια; Τι ώρα είναι καλά να φτάσουμε στο Κούσκο; Από το αεροδρόμιο είναι μακριά ο σταθμός που θα πρέπει να πάμε;
Ευχαριστώ!
Πριν κλείσεις για το χώρο δες τις τιμές των εισιτηρίων και τα ωράρια των τρένων. Οι τιμές έχε υπόψιν σου ότι αλλάζουν και είναι πανάκριβες, μπορεί η μία διαδρομή να φτάνει και 90ε... Εγώ έκλεισα με peru rail και το round trip μου κόστισε περίπου 120ε... Επίσης το εισιτήριο γράφει ότι πρέπει να βρίσκομαι στο σταθμό μισή ώρα πριν την αναχώρηση διαφορετικά μπορεί να μην επιβιβαστώ. Συνυπολόγισε τα αυτά στην επιλογή σου.Sorry αν σας πρήζω αλλά είμαι στη φάση να κλείσω το εισιτήριο για Machu και προβληματίζομαι για την ώρα εισόδου (διαδρομή 2 χωρίς βουνό). Θα έχουμε μείνει το προηγούμενο βράδυ (και την επόμενη) στο Ollantaytambo και θέλω να κλείσω το τρένο μέσω Inca Rail (ή Peru rail). Πόσο χρόνο πρέπει να υπολογίζω για την είσοδο στον αρχαιολογικό χρόνο; Το τρένο είναι 1μιση ώρα και το λεωφορείο άλλη μισή, θα χάσω όμως και κάποιο χρόνο ενδιαμεσα στο Aguas; Δεν βλέπω να μπαίνω πολύ πρωί πάντως, θα ήθελα να μείνω και μέχρι μετά το μεσημέρι που όπως διάβασα χαλαρώνουν τα πράγματα και καθαρίζουν και οι πιθανές ομίχλες.
(υπάρχει κάποιο επίσημο site για τα εισιτήρια των λεωφορείων από το Aguas; )