• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περού Ταξιδι στο Περου

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Palomino κ oropesa. Άγνωστες κ οι δυο σε μένα. Απο το red bus βρήκα πως γίνονται δρομολόγια, το οποίο μου πρότεινε ο φίλος παραπάνω.
Τα site τους πάντως είναι για κλάμματα. Δεν βρίσκω δρομολόγια ούτε από Λίμα, που σίγουρα θα γίνονται. Από Ayacucho προς Cusco πετάει η latam με ταρίφα απ'ότι βλέπω 150 κάτι ευρώ. Φοβάμαι ότι πρέπει να πάρω χαρτί και στυλό και να φτιάξω ένα πρόγραμμα για να βγει.

Το αεροπλάνο από Πισκο είναι 12θεσιο , με.ολες τις θέσεις να έχουν παράθυρο. Είναι σαφώς πιο άνετο (και ασφαλές) από τα Τσεσνα που φεύγουν από το "αεροδρόμιο " της Νάσκα. Συνολικά πληρώνω 200 ευρώ για την πτήση από εκεί, δεν ξέρω αν ανέβηκε η τιμή.
Έχεις πρόχειρο κάποιο όνομα εταιρείας που πετάει και είναι αξιόπιστη;

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Τα site τους πάντως είναι για κλάμματα.
Η εφαρμογή είναι σχετικά καλή.
Το site δεν το χρησιμοποίησα καθόλου.
Αλλά δεν έχει όλες τις εταιρείες. Ενδεικτικά δεν έχει την cruz del sur. Θέλουν ψάξιμο τα λεωφορεία.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τα site τους πάντως είναι για κλάμματα. Δεν βρίσκω δρομολόγια ούτε από Λίμα, που σίγουρα θα γίνονται. Από Ayacucho προς Cusco πετάει η latam με ταρίφα απ'ότι βλέπω 150 κάτι ευρώ. Φοβάμαι ότι πρέπει να πάρω χαρτί και στυλό και να φτιάξω ένα πρόγραμμα για να βγει.

Έχεις πρόχειρο κάποιο όνομα εταιρείας που πετάει και είναι αξιόπιστη;
Αν εννοείς από Πισκο, Aerodiana, η μόνη είναι, τώρα το είδα, έχει πάει στα 252 ευρώ (έχει πέσει και το ευρώ). Η ίδια από Νασκα έχει 98 ευρώ.

TsAnn

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Λοιπόν! Βρήκα στο φεισμπουκ την εταιρεία real chancas που κάνει τα δρομολόγια στην περιοχή που μας ενδιαφέρει. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι δεν είναι τουριστική (χωρίς να είναι αρνητικό αυτο) μιας κ τα ισπανικά μου είναι τα βασικά. Για επικοινωνία, κρατήσεις έχει ένα νούμερο WhatsApp όπου τους έστειλα μήνυμα για να δω τι παίζει. Πάντως υπάρχει σχετική δραστηριότητα στην σελίδα.

patsman

Member
Εμείς, εκτός απροόπτου, θα είμαστε στο Πάσχα των Καθολικών στο Κούσκο! Ευελπιστούμε να περάσουμε λίγες μέρες και στη Βολιβία για επίσκεψη στο Σαλάρ.

D

Delmem38110

Guest
για όποιον ενδιαφέρετε.....

το τρένο της Belmond, Hiram Bingham έχει κανονικά δρομολόγια με κόστος γύρω στα 925 ευρώ το άτομο από Κουσκο με επιστροφή είσοδο στον χώρο, ξεναγούς ιδιωτικά λεωφορεία μεταφοράς φαγητό και ποτά στο ταξίδι και αλλά καλούδια. ξεκινάει από κουσκο πρωί και επιστρέφει βράδυ.
Hiram Bingham, A Belmond Train | Luxury Train to Machu Picchu

υπάρχει το σέρβις της inca rail.
προσφέρει ιδιωτικό βαγόνι για 8 άτομα κόστος 10,000 ευρώ. με επιστροφή .
(Our service The Private offers an entire carriage exclusively for you and your Travel companions. Includes welcome champagne and the most exquisite tasting menu accompanied by the best wines From the región, as well as an open bat stocked with many well-known coctails. The carriage boasts impeccable attention to detaill that evoke the colours and flavours of the andean culture. This service is available all year long, in selected timetables. Designed for 8 passengers. Includes a private bus to Machu Picchu citadel according to the Travel itinerary (RT/OW). Τhe rate is $ 11.000.) για Αύγουστο

υπάρχει η πρώτη θέση που ξεκινάει Απρίλιο τιμές δεν έχουν ακόμα αλλά από tripadvisor που κοίταξα κοστίζει 800 ευρώ δυο άτομα με επιστροφή. η κοπέλα στο τσατ μου είπε ότι ξεκινάει η διαθεσιμότητα από Απρίλιο.
(Inca Rail offers unique travel experiences to and from the Machu Picchu Citadel in which you can experience the true spirit of Machu Picchu aboard its four services: The Private, The First Class, The 360 ° and The Voyager. The First Class train has maximum comfort and space on board. Enjoy a unique landscape inside the Observatory-Lounge car, a luxury car that offers live music, a bar (*) and an open-air balcony where all the beauty of nature and Andean culture will be revealed before your eyes. Includes entrance to Machu Picchu and guided tour. Buy with flexibility: Train tickets will allow seamless changes until 03/31/2022. (*) Subject to current COVID-19 protocols. For more information and promotions visit: www.incarail.com)
και
PeruRail - Train to Machu Picchu on discount | PeruRail

και τέλος ένα κανονικό εισιτήριο για δυο άτομα που περιλαμβάνει είσοδο και οδηγό για το βουνό είναι στα 520 ευρώ τα δυο άτομα.

αν βάλουμε στην Ακρόπολη είσοδο 500 ευρώ πιστεύω θα είναι λογικότατη τιμή.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα σε όλους!
Η αφορμή για το ταξίδι δόθηκε διαβάζοντας την ιστορία του @Yorgos και είπαμε με δύο φίλους προς Περού κυρίως για πεζοπορίες. Το μαξ των ημερών που έχουμε διαθέσιμες είναι 18. Διάβασα για ένα τρεκ που ενώνει το choquequirao με το Μάτσου Πίτσου που είναι 100χμ με 10.000 μέτρα ανάβαση και άλλα τόσα κατάβαση. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα γενικό σχέδιο; Σκεφτόμασταν 1. Άφιξη Λίμα και διαμονή μια μέρα
2. Αεροπορικώς Κούσκο και διαμονή μια μέρα
3. Αναχώρηση για το κοντινό χωριό στην έναρξη του μονοπατιού
4. Πεζοπορία ( προτείνουν 9 μέρες αλλά μου ακούγεται τρομερή υπερβολή για 100χμ. Είμαστε έμπειροι πεζοπόροι- Ισλανδία κάναμε 100χμ σε 3 μέρες. Όποτε σκεφτόμουν κάτι σαν 7 μέρες για να είμαστε σίγουροι.) ( Διάβασα πως μπορείς αντί για οδηγούς να νοικιάσεις γαϊδουράκια και τον οδηγό τους για να κουβαλήσουν εξοπλισμό. Αν κάποιος ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό θα βοηθούσε πολύ! Ή αν πρέπει γενικά να κλείσεις από νωρίς το θέμα συνοδείας κάπως)
5. Επιστροφή από Μάτσου Πίτσου Κούσκο και διαμονή μια μέρα
6. Δεν έχω ιδέα για μετά δέκτες όλες οι προτάσεις! Ο ένας φίλος πρότεινε το Huayhuash trail που φαίνεται εντυπωσιακό. Και εκεί αν χρειάζεται οδηγός και το γνωρίζει κάποιος θα βοηθούσε πολύ!!
Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!!
Πετρος

fotast

Member
Καλησπέρα σε όλους!
Η αφορμή για το ταξίδι δόθηκε διαβάζοντας την ιστορία του @Yorgos και είπαμε με δύο φίλους προς Περού κυρίως για πεζοπορίες. Το μαξ των ημερών που έχουμε διαθέσιμες είναι 18. Διάβασα για ένα τρεκ που ενώνει το choquequirao με το Μάτσου Πίτσου που είναι 100χμ με 10.000 μέτρα ανάβαση και άλλα τόσα κατάβαση. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα γενικό σχέδιο; Σκεφτόμασταν 1. Άφιξη Λίμα και διαμονή μια μέρα
2. Αεροπορικώς Κούσκο και διαμονή μια μέρα
3. Αναχώρηση για το κοντινό χωριό στην έναρξη του μονοπατιού
4. Πεζοπορία ( προτείνουν 9 μέρες αλλά μου ακούγεται τρομερή υπερβολή για 100χμ. Είμαστε έμπειροι πεζοπόροι- Ισλανδία κάναμε 100χμ σε 3 μέρες. Όποτε σκεφτόμουν κάτι σαν 7 μέρες για να είμαστε σίγουροι.) ( Διάβασα πως μπορείς αντί για οδηγούς να νοικιάσεις γαϊδουράκια και τον οδηγό τους για να κουβαλήσουν εξοπλισμό. Αν κάποιος ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό θα βοηθούσε πολύ! Ή αν πρέπει γενικά να κλείσεις από νωρίς το θέμα συνοδείας κάπως)
5. Επιστροφή από Μάτσου Πίτσου Κούσκο και διαμονή μια μέρα
6. Δεν έχω ιδέα για μετά δέκτες όλες οι προτάσεις! Ο ένας φίλος πρότεινε το Huayhuash trail που φαίνεται εντυπωσιακό. Και εκεί αν χρειάζεται οδηγός και το γνωρίζει κάποιος θα βοηθούσε πολύ!!
Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!!
Πετρος
Μπορείς να κοιτάξεις στο σχετικό θέμα που είναι πλούσιο σε πληροφορίες.

Περού - Ταξιδι στο Περου

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Λοιπόν! Βρήκα στο φεισμπουκ την εταιρεία real chancas που κάνει τα δρομολόγια στην περιοχή που μας ενδιαφέρει. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι δεν είναι τουριστική (χωρίς να είναι αρνητικό αυτο) μιας κ τα ισπανικά μου είναι τα βασικά. Για επικοινωνία, κρατήσεις έχει ένα νούμερο WhatsApp όπου τους έστειλα μήνυμα για να δω τι παίζει. Πάντως υπάρχει σχετική δραστηριότητα στην σελίδα.

Να υποθέσω σε άφησαν στο διαβαστηκε;

Διάβασα για την περιοχή στον οδηγό του lonely planet και θα το προσπαθήσω όσο μπορώ για να πάω. Η νασκα θα είναι Plan B.

Δυστυχώς διαβάζω ότι το τρένο που υπήρχε στις ανδεις και πήγαινε από Lima μέχρι Huancayo κι από Huancayo σε huancavelica έχει σταματήσει λόγω κοβιντ. Εύχομαι μέχρι να πάω να ξαναλειτουργει γιατί πρέπει να είναι τρομερή εμπειρία. Γενικά η περιοχή εκεί έχει πολύ ψωμί!

TsAnn

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Να υποθέσω σε άφησαν στο διαβαστηκε;
Ούτε καν! Μαλλον μουφα ειναι.

Επειδή κάηκα να τα ψάχνω, το άφησα στο βλέποντας κ κάνοντας.
Παντως το προγραμμα διαμορφωθηκε καπως! Θα παω Κουσκο αεροπορικως απο Χαεν κ εκει θ' αποφασισω πως θα κινηθω. Κατεβαινοντας θα γινει η δουλεια, αν υπαρχουν λεωφορεια. Ειμαι αισιοδοξη παντως

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ούτε καν! Μαλλον μουφα ειναι.

Επειδή κάηκα να τα ψάχνω, το άφησα στο βλέποντας κ κάνοντας.
Παντως το προγραμμα διαμορφωθηκε καπως! Θα παω Κουσκο αεροπορικως απο Χαεν κ εκει θ' αποφασισω πως θα κινηθω. Κατεβαινοντας θα γινει η δουλεια, αν υπαρχουν λεωφορεια. Ειμαι αισιοδοξη παντως

Ελπίζω να μην μας ξεχάσεις και να μας μεταφέρεις φρέσκα νέα.

Κι εγώ έχω καταλήξει ότι πρώτα θα πάω προς Trujillo από εκεί αεροπορικώς Κούσκο και μετά ότι βρέξει ας κατεβάσει. Τουλάχιστον θα έχω ήδη πάρει μια καλή γεύση απ'τα highlights του Περού.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom