Αιγυπτος!!!

Καλησπέρα σε όλους!!!τον απριλιο ετοιμαζόμαστε με τον άντρα μου να πάμε στην αιγυπτο καιρο για 4 ημερες...κ θα ήθελα παραπάνω πληροφορίες για το ταξίδι αν έχει παει κάποιος είναι ασφαλές η χώρα?κ ότι άλλο βοηθήσει αν κάποιος πήγε πρόσφατα.ευχαριστω

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Καλησπέρα σε όλους!!!τον απριλιο ετοιμαζόμαστε με τον άντρα μου να πάμε στην αιγυπτο καιρο για 4 ημερες...κ θα ήθελα παραπάνω πληροφορίες για το ταξίδι αν έχει παει κάποιος είναι ασφαλές η χώρα?κ ότι άλλο βοηθήσει αν κάποιος πήγε πρόσφατα.ευχαριστω
Εκτός από τις ταξιδιωτικές ιστορίες του φόρουμ,
stories.jpg
μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για τον προορισμό σου και στα παρακάτω θέματα
information.jpg
Ίσως θα ήταν καλύτερα να κάνεις πρώτα μια αναζήτηση σε αυτήν την πληθώρα πληροφοριών, ώστε οι απαντήσεις που ζητάς να αφορούν πιο συγκεκριμένα ερωτήματα.
Όσον αφορά την ασφάλεια, νομίζω πως η Αίγυπτος είναι ό,τι ήταν πάντα, παρόλο ότι δεν την έχω επισκεφτεί πρόσφατα. Σίγουρα μετά τις προ δεκαετίας ταραχές και το πραξικόπημα του Σίσι στη συνέχεια η κατάσταση στη χώρα σταθεροποιήθηκε, αλλά υπάρχει πάλι το ερώτημα για τα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής. Επομένως, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα! Μια απόφαση χρειάζεται για να απολαύσεις έναν εξαιρετικό προορισμό, που θα στο επιβεβαιώσουν και οι πιο πρόσφατοι ταξιδιώτες της περιοχής με πιο ικανοποιητικές απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.836
Μέλη
39.586
Νεότερο μέλος
mario de andrade

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom