Χαχαχα τον είχα από κοντά... Μην αγχώνεσαι... Θα δουν πολλά τα ματιά σας, δε χρειάζεται να ψάξετε και πολλάΣε ευχαριστω πολυ! Ρωτα τον πανο να μου πει που βρισκονται οι ισπανιδες. Χαχα αστειευομαι.
Χαχαχα τον είχα από κοντά... Μην αγχώνεσαι... Θα δουν πολλά τα ματιά σας, δε χρειάζεται να ψάξετε και πολλάΣε ευχαριστω πολυ! Ρωτα τον πανο να μου πει που βρισκονται οι ισπανιδες. Χαχα αστειευομαι.
Για Κούβα πλοίο δυστυχώς δεν υπάρχει σίγουρα... Ίσως τα επόμενα χρόνια..Για κουβα υπαρχουν εκδρομες με πλοιο? Η μονο με αεροπλανο πας?
Καλά να περάσετε.7 μερες εχουνε μεινει παιδια.
1. Winterhaven. Στην ocean drive, αξιζει καθε $.1.Κάποια άλλη πρόταση για ξενοδοχείο στο south beach ?
2. Επίσης, αξίζει να αφιερώσουμε μια μέρα για Key west και άλλη μια για Everglades ?
3. Τέλος, θα χρειαστεί λέτε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο ?
Ευχαριστώ πάρα πολύ , το κοιτάω ήδη το Winterhaven.1. Winterhaven. Στην ocean drive, αξιζει καθε $.
2.η το ενα η το αλλο. Με 3 διανυκτερευσεις δεν θα πηγαινα σε κανενα απο τα 2, απολαυστε την πολη. Επιτοπου αν αποφασισετε μια εκδρομη, τοτε Key west.
3. Ακρως απαραιτητο. Δεν παιρνεις μυρωδια χωρις αυτο σε 4 μερες...
Ειπαμε ΙΧ παντου κ παντα. Σταματας οπου θες, οι ευκαιριες για φωτο ον δη ροουντ απειρες, ιδιως περιξ της γεφυρας. Για καιρο δεν ξερω, παντα χειμωνα εχω παει, αλλα λογικα θα ειναι καλος. Το Μαιαμι φημιζεται για τη σταθεροτητα της θερμοκρασιας τουλαχιατον, 26-28 βαθμοι παντα..Ευχαριστώ πάρα πολύ , το κοιτάω ήδη το Winterhaven.
Key west συμφέρει να πάμε οδικώς με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή με κάποιο τουριστικό λεωφορείο ? Επίσης ο καιρός τι λέει εκείνη την περίοδο ?
Καλησπέρα σε όλους!! Χαίρομαι πολύ που βρήκα την παρέα σας!!
Ετοιμάζουμε ταξίδι για τέλος Απριλίου πρώτη φορά για ΝΥ και Μαϊάμι και έχω μαζέψει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Γνωριζει μήπως κάποιος ποια περιοχή στο Μαϊάμι είναι καλά απο θέμα ασφαλείας για να μείνουμε; Έχουμε διαβάσει πολλά και έχουμε μπερδευτεί!!
Ocean drive στο Miami BeachΚαλησπέρα σε όλους!! Χαίρομαι πολύ που βρήκα την παρέα σας!!
Ετοιμάζουμε ταξίδι για τέλος Απριλίου πρώτη φορά για ΝΥ και Μαϊάμι και έχω μαζέψει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Γνωριζει μήπως κάποιος ποια περιοχή στο Μαϊάμι είναι καλά απο θέμα ασφαλείας για να μείνουμε; Έχουμε διαβάσει πολλά και έχουμε μπερδευτεί!!