greg_thess
Member
Απ'όσο γνωρίζω αυτός είναι ο τρόπος.
Μπορείς πάντα να πας και με ταξί. (ΟΚ, θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω).Καλησπέρα! Έχω κανονίσει ταξίδι για Κρήτη και θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με τη μετακίνηση. Προσγειώνομαι Ηράκλειο και θέλω να πάω Ρέθυμνο. Με μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα θα πρέπει από το αεροδρόμιο να πάρω αστικό για να πάω στο λιμάνι και από εκεί να πάρω το ΚΤΕΛ..ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος;
Για να σας προλάβω, εκτός από αυτοκίνητο!
Ευχαριστώ!
Bγαίνεις από τις αναχωρήσεις προχωράς έξω από τον αερολιμένα και δεξιά σου είναι τα λεωφορεία. Το εισιτήριο είναι γύρω στο 1,30 ευρώ για το ΚΤΕΛ που ΔΕΝ θα σε αφήσει εκεί...........θα κατέβεις στη τράπεζα Χανίων και θα περπατήσεις τσουκου-τσουκου το δρόμο δεξιά σου σε 10 λεπτά το ΚΤΕΛ είναι πιάτο μπροστά.Καλησπέρα! Έχω κανονίσει ταξίδι για Κρήτη και θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με τη μετακίνηση. Προσγειώνομαι Ηράκλειο και θέλω να πάω Ρέθυμνο. Με μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα θα πρέπει από το αεροδρόμιο να πάρω αστικό για να πάω στο λιμάνι και από εκεί να πάρω το ΚΤΕΛ..ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλος τρόπος;
Για να σας προλάβω, εκτός από αυτοκίνητο!
Ευχαριστώ!
Δεν είπα ακριβώς αυτό. Ανάλογα με τις ανάγκες σου (ηλικία/υγεία, βάρος αποσκευών, αριθμός ατόμων κλπ) και το βαλάντιό σου, μπορεί να συμφέρει να πάρεις ένα ταξί από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ως την πόρτα σου στο Ρέθυμνο. Υπολόγιζε να πληρώσεις κάπου €100.Θα συμφωνήσω με το Κώστα παίρνεις ένα ταξί από το αεροδρόμιο σε αφήνει στο ΚΤΕΛ σε 10 λεπτά με τιμή 10-15 το πολύ ευρώ ανάλογα με τις αποσκευές σου
Ξέρω που σας στέλνωΕπιβεβαιωνω τη συγκεκριμενη προταση! Περσυ που επισκεφθηκαμε την πανεμορφη Κρητη, κλεισαμε εκει αυτοκινητο και μειναμε πολυ ευχαριστημενοι.
Καλημέρα!Τον τελευταίο καιρό το παίζω πρόξενος της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Φίλη μου Βέλγα θα επισκεφτεί την έμορφη Κρήτη για 8 ολόκληρες μέρες. Άφιξη/αναχώρηση από αεροδρόμιο Ηρακλείου. Θελει να δει όσα περισσότερα γίνεται, της είπα ότι είναι λίγες οι μέρες αλλα γενικά θα μετακινείται. Θέλει λέει να πάει Κνωσσό, Σαμαριά, Παλαιοχώρα, Μάταλα, Άγιο Νικόλαο, Μπάλο. Εγώ της πρότεινα τη Σπιναλόγκα, Ελαφοννήσι και Φαλάσαρνα και τη χώρα του Ρεθύμνου. Φυσικά δε γίνεται να πάει σε όλα αυτά. Το πρόβλημα είναι ότι της αρέσουν όλα και παραλίες και φύση και αρχαιολογία, οπότε δε ξέρει τί μπορεί να αποκλείσει. Μπορεί κάποιος σχετικός να μας βοηθήσει; Να προτείνει πού να πάει ή πού(από αυτά που ανέφερα) να μην πάει. Επίσης αν έχετε ιδέα για διαμονή, αν υπάρχουν χόστελ ή B&B? Τέλος, έχετε ιδέα για κανα πανηγύρι από 7-16 Σεπτεμβρίου;