Γιατί λες να το ξεχάσω?? Θεωρώ είναι το πιο κοντινό στη παλιά πόλη...to Lykasth πρεπει να βρισκεται στη Αλμυριδα το Καρμη στο Κολυμπαρι, το Θεοφιλος μεσα στα Χανια στη Παπαναστασιου αλλα ξεχασε το...το ελεανα και ΑΝΘΕΜΙΣ ειναι στο Σταυρο...
Γιατί λες να το ξεχάσω?? Θεωρώ είναι το πιο κοντινό στη παλιά πόλη...to Lykasth πρεπει να βρισκεται στη Αλμυριδα το Καρμη στο Κολυμπαρι, το Θεοφιλος μεσα στα Χανια στη Παπαναστασιου αλλα ξεχασε το...το ελεανα και ΑΝΘΕΜΙΣ ειναι στο Σταυρο...
δεν βολευει ειναι ψηλα στη παπαναστασιου και δεν νομιζω ναχει και λεωφορειο μακρια απο λιμανι και κεντρο..Γιατί λες να το ξεχάσω?? Θεωρώ είναι το πιο κοντινό στη παλιά πόλη...
Το ματιασαμε το αγαπημενο μας best car Και μας ειχε βολεψει πολυ απο ολες τις αποψεις! Τελευταια στιγμη μεν, αλλα πηραμε αποφαση να παμε διακοπες στην Κρήτη για 3η χρονια Πηρα λοιπον τηλ για ενοικιαση αυτοκινητου και δυστυχως φετος ακουσα διπλασια τιμηΠολυ απογοητευτηκα! Τα'πα και ξεθυμαναΞέρω που σας στέλνω
Από χωριά θεωρώ αξιόλογα από άποψη ομορφιάς τα κάτωθι:Έχω 8 μέρες στην Κρήτη χωρίς πρόγραμμα, δεν θα έχω αμαξι, δε με ενδιαφέρουν οι παραλίες και κυρίως θέλω αρχαια, χωριά, φύση. Μάρτιος μήνας. Κάποιος θέλει να προτείνει ένα πιθανό itinerary; Έχω πάει ήδη Ρέθυμνο και Ηράκλειο, θα ήθελα να ξαναπεράσω, αλλά ιδανικά θα εστίαζαν σε χωριά. Ναι... Με την τοπική συγκοινωνία ή ωτοστόπ.
Εγώ πέρα από τα κλασσικά που αναφερθηκαν ήδη θα σου πρότεινα:Έχω 8 μέρες στην Κρήτη χωρίς πρόγραμμα, δεν θα έχω αμαξι, δε με ενδιαφέρουν οι παραλίες και κυρίως θέλω αρχαια, χωριά, φύση. Μάρτιος μήνας. Κάποιος θέλει να προτείνει ένα πιθανό itinerary; Έχω πάει ήδη Ρέθυμνο και Ηράκλειο, θα ήθελα να ξαναπεράσω, αλλά ιδανικά θα εστίαζαν σε χωριά. Ναι... Με την τοπική συγκοινωνία ή ωτοστόπ.
Εδώ βάλε τις περαιτέρω λεπτομέρειες, να μάθουμε και οι υπόλοιποι.Αν θες στείλε μου πμ ή εμαιλ να σου πω περαιτέρω λεπτομερειες.