thespyros
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
αυριο πεταω απο μπεργαμο για μαδριτ εχω μια χειραπσκευη δενε θα εχω κανενα προβλημμα
Σαν τι πρόβλημα να είχες δλδ;αυριο πεταω απο μπεργαμο για μαδριτ εχω μια χειραπσκευη δενε θα εχω κανενα προβλημμα
Έτσι γίνεται σχεδόν σε όλα τα σοβαρά αεροδρόμια του κόσμου, πρώτη φορά το ακούς?Δηλαδή υπάρχει αεροδρόμιο στο οποίο οι άνθρωποι που φτάνουν στις αφίξεις να μπορούν να περιφέρονται ταυτόχρονα στο χώρο των αναχωρήσεων χωρίς κανένα έλεγχο; Aυτό θα ήταν το χειρότερο σφάλμα ασφαλείας ever!
Εννοείς ότι οι αφιχθέντες μπορούν να περάσουν στις αναχωρήσεις χωρίς κανένα έλεγχο;Δηλαδή υπάρχει αεροδρόμιο στο οποίο οι άνθρωποι που φτάνουν στις αφίξεις να μπορούν να περιφέρονται ταυτόχρονα στο χώρο των αναχωρήσεων χωρίς κανένα έλεγχο; Aυτό θα ήταν το χειρότερο σφάλμα ασφαλείας ever!
Έτσι γίνεται σχεδόν σε όλα τα σοβαρά αεροδρόμια του κόσμου, πρώτη φορά το ακούς?
Άστο να πάει στην ευχή, άλλο λέμε...περσυ περασα απο το τσιαμπινο απο οτι θυμαμαι περνας τον ελγχο και μετα περιμενεισ στην εξοδο που πετας απο εκει πας με τα λεωφορειακια στο αεροπλανο
Δε μίλησα ούτε για έλεγχο διαβατηρίων ούτε για έλεγχο ταυτοτήτων, αυτό που είπα είναι ότι κάποιος δεν μπορεί περιφέρεται απ' τις αφίξεις στις αναχωρήσεις χωρίς κάποιου είδους έλεγχο (οποιουδήποτε τύπου και αν είναι αυτός).Προς NORTH66...
Aκριβώς αυτό εννοώ με την διαφορά βέβαια ότι ισχύει για πτήσεις εντός Ε.Ε... σε διαφορετική περίπτωση περνάς κανονικά έλεγχο διαβατηρίων...
Αυτό σου λένε και οι προηγούμενοι όμως, η alitalia σου πούλησε ένα ενιαίο εισιτήριο με δύο σκέλη. Έκανες τσεκ ιν όπου έκανες (Θεσσαλονίκη/Αθήνα) για ΟΛΟ το ταξίδι, έφτασες στη Ρώμη, περίμενες χωρίς να ξαναπεράσεις έλεγχο και έφυγες για το επόμενο.Το ρωτησα αυτο ,γιατι το 2010 που ειχα παει Βρκελωνη με alitalia μεσω ρωμης δεν χρειαστηκε να βγω και να περασω ξανα ελεγχο (Φιουμιτσινο,ομως),απλα περιμενα μεχρι να ανοιξει η πυλη για την επομενη πτηση.