sofianaxos
Member
το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό δεν έχει γραφείο για να μπορέσετε να πάτε από κει μπας και γίνει τίποτα?
μα βεβαια!! την ειρωνία και την κοροϊδία την βίωσα ζωντανά!!! μιας και πήγα από εκει. και μάλιστα όταν τους είπα κρίμα γιατί με την συμπεριφορά σας χάνεται πελάτες εκείνη η κυρία μου απάντησε: "ποιους πελάτες? των 250 Ε?"το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό δεν έχει γραφείο για να μπορέσετε να πάτε από κει μπας και γίνει τίποτα?
εγώ θα σου πρότεινα να πας από κει με ένα δικηγόρο... ε ούτε τέτοιους πελάτες δεν είστε άξιοι να κρατήσετε θα τους έλεγα εγώ. Δεν έχω καταλάβει με αυτά τα 250 ευρώ που έχεις πληρώσει, τί δικαιούσαι?μα βεβαια!! την ειρωνία και την κοροϊδία την βίωσα ζωντανά!!! μιας και πήγα από εκει. και μάλιστα όταν τους είπα κρίμα γιατί με την συμπεριφορά σας χάνεται πελάτες εκείνη η κυρία μου απάντησε: "ποιους πελάτες? των 250 Ε?"
Έτσι ακριβώς ειναι τα πράγματα.Μια συμβουλη για τους νεωτερους.....επειδη αυτο το κολπο με τα γραφεια,γινεται εδω και πολλα χρονια και γινεται και απο αλλα γραφεια....μην δεχοσαστε δωρα τετοιας φυσης,οπως ακομα και απο το τηλεφωνο,που σας λενε κερδισατε ενα σετ κατσαρολες,μαχαιροπηρουνα κλπ.......(κινδυνευετε να ληστευθειτε οικιοθελως-οπως ο φιλος μας-και πραγματικως,απο εναν αγνωστο που θα μπει σπιτι σας για να φερει "τα δωρα")....να αρνειστε και παντα,εχετε στο μυαλο σας,οτι κανεις δεν χαριζει ΤΙΠΟΤΑ!
..μα βεβαια!! την ειρωνία και την κοροϊδία την βίωσα ζωντανά!!! μιας και πήγα από εκει. και μάλιστα όταν τους είπα κρίμα γιατί με την συμπεριφορά σας χάνεται πελάτες εκείνη η κυρία μου απάντησε: "ποιους πελάτες? των 250 Ε?"
μετά από μέρες με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι κερδισα ένα ταξίδι για Μονεμβασιά ή Πάρο για 3 διανυκτερευσεις. για να πάρω το δώρο μου θα έπρεπε εγώ μαζί με τον σύζυγο να παρακολουθήσω μα παρουσίαση στο γραφείο τους για προσφορές χωρίς καμμία δεσμευση
Δείτε πως αντέδρασαν κάποιοι που δεν εξυπηρετήθηκαν από τουριστικό γραφείο.
http://taxalia.blogspot.com/2013/08/blog-post_4571.html