Χαρά στο κουράγιο σου..
Χαχα καλό.. Τι να σου πω.. Έτσι κι αλλιώς μάλλον αυτός έχασε τελικά όχι εγώΚι υστερα σου λενε οτι οποιος χανει στην αγαπη κερδιζει στα χαρτια...Εκτος κι αν εννοουνε στα τυπωμενα vouchers
Μη μου βαζεις ιδεες.....Περναω και εγω μια φαση.....Χαχα καλό.. Τι να σου πω.. Έτσι κι αλλιώς μάλλον αυτός έχασε τελικά όχι εγώ
Vouchers, χαρτες, εισητηρια.....και που ξερεις για την φιλη μας.....η αγαπη μπορει να ερθει απο μακρια....Κι υστερα σου λενε οτι οποιος χανει στην αγαπη κερδιζει στα χαρτια...Εκτος κι αν εννοουνε στα τυπωμενα vouchers
Η χρονιά έκλεισε με την αλλαγή του χρόνου στα Τζουμέρκα.
Είναι στα άμεσα σχέδια να πάμε κατά κει Συρράκο ή Καλαρρύτες ,όμως είδα τον δρόμο στους χάρτες της Google και απογοητεύτηκα..φιδάκι..ζαλίστηκα και μόνο που το είδα...και θέλουμε να πάμε και με τα παιδιά..για δώστε καμιά πληροφορία παραπάνω,αν και ...είμαστε off topic..άθλιοι δρόμοι.... τόσο χάλια
Είναι στα άμεσα σχέδια να πάμε κατά κει Συρράκο ή Καλαρρύτες ,όμως είδα τον δρόμο στους χάρτες της Google και απογοητεύτηκα..φιδάκι..ζαλίστηκα και μόνο που το είδα...και θέλουμε να πάμε και με τα παιδιά..για δώστε καμιά πληροφορία παραπάνω,αν και ...είμαστε off topic..