KonstantinosAlyona
Member
Όπως θα έλεγε και η μητέρα μου.."Μπαααα!!!" Με το καλό να τα εκατοστησεις αυτή τη χρονιά!!!Για να δούμε λοιπόν τι κάναμε το 2014…. Εγώ τα μέτρησα και έβγαλα:
- 31 ταξίδια, εκ των οποίων 3 επαγγελματικά και 28 προσωπικά.
- 27 διεθνή και μεικτά ταξίδια, 4 ταξίδια εσωτερικού Ελλάδας.
- 21 διαφορετικές χώρες εκτός από την Ελλάδα (πήγα 5 φορές στη Γαλλία, 4 στη Γερμανία, 4 στο Ην. Βασίλειο, 3 στην Τουρκία, 2 στην Ολλανδία , 2 στην Ελβετία, και μια φορά σε όλες τις άλλες χώρες του χάρτη)
View attachment 68947
- 4 χώρες τις επισκέφθηκα για πρώτη φορά (Ιορδανία, Αρμενία, Βόρεια Κορέα & Λίβανο)
- 78 απογειώσεις/προσγειώσεις πτήσεων, εκ των οποίων 8 σε Business Class.
- 84 διανυκτερεύσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων (43 διαμονές σε 42 διαφορετικά καταλύματα). Επίσης, 21 διανυκτερεύσεις σε σπίτια (εκτός φυσικά από το σπίτι μου στην Αθήνα) και 2 «διανυκτερεύσεις» σε αεροδρόμια ή πτήσεις.
- 35 υπεραστικά τρένα σε 6 χώρες. 26 ακόμη επίγειες υπεραστικές μετακινήσεις με άλλα μέσα (λεωφορεία, ταξί, βαν κλπ). 2 υπεραστικά πλοία.
- 6 ενοικιάσεις αυτοκινήτων για 20 ημέρες συνολικά, σε 5 διαφορετικά ταξίδια. Επίσης, 2 ακόμη ταξίδια με αυτοκίνητα Ι.Χ. φίλων (4 ημέρες)
- Χρησιμοποίησα αστικά ΜΜΜ σε 26 πόλεις και αστικά ταξί σε 13 πόλεις (μαζί με την Ελλάδα)
- Χρησιμοποίησα μετρητά από 16 διαφορετικά νομίσματα
- 2 φορές άλλαξα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο της Αθήνας, χωρίς ενδιάμεσα να περάσω από το σπίτι μου
- 8 αλλαγές αεροπλάνων σε ξένα αεροδρόμια, χωρίς να βγω από το αεροδρόμιο ενδιάμεσα (4 φορές στο Μόναχο, 2 φορές στην Κων/νούπολη (Sabiha Goksen), 1 φορά στη Ζυρίχη και μια φορά στην Κων/νούπολη (Ataturk)
- 3 μακρά stopover σε ξένα αεροδρόμια, με έξοδο στην πόλη, χωρίς διανυκτέρευση (από ένα σε Φρανκφούρτη, Κων/νούπολη και Βουκουρέστι)
- Πτήσεις εσωτερικού σε 3 χώρες (Ελλάδα, Γαλλία, Τουρκία)
- 10 πτήσεις Εσωτερικού στην Ελλάδα , 51 διεθνείς πτήσεις εντός Ευρώπης, 12 πτήσεις μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και 5 πτήσεις εντός Ασίας.
- 17 αεροπορικές εταιρίες.
- 61 διαφορετικά αεροσκάφη, 13 διαφορετικών τύπων
- 25 διαφορετικά business/gold lounges σε αεροδρόμια
- 4 ημέρες σε οργανωμένο τουρ (με όλες τις μετακινήσεις)
- 1 ολοήμερη ενοικίαση ταξί (Πεκίνο – Σινικό Τείχος κλπ)
- 8 επίγειες διελεύσεις συνόρων (με λεωφορείο, Ι.Χ., ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ταξί και… με τα πόδια).
- 13 διαφορετικές SIM κάρτες από 11 χώρες μπήκαν στο κινητό μου.
- 19 Βράδια Σαββάτου στην Αθήνα. 33 βράδια Σαββάτου κάπου αλλού.
- 150 ακόμη σημεία στο χάρτη του προφίλ μου στο travelstories (που λειτουργούν και ως παραπομπή για όποιον θέλει περισσότερες λεπτομέρειες για το που και πότε πήγα).