• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτικός απολογισμός του 2013

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Η χαρα του καθε μελους ειναι να ταξιδευει αλλα κ να ταξιδευουν κ τα αλλα μελη ετσι ωστε να εμπλουτιζεται το φορουμ απο νεες εμπειριες. Αριστο θεμα κ γι αυτο εγραψα. Οποιου δεν του αρεσει απλα δεν γραφει. Ταξιδιωτικο φορουμ ειμαστε, ουτε ΣΔΟΕ, ουτε πολιτικο φορουμ. Ταξιδευετε οσο μπορειτε. Κ κυριολεκτικα κ μεταφορικα. Κ παλι grazie στην piccolo που το ανοιξε. Κ ενα νεο για τα σχεδια μας για το νεο ετος θα ηταν ακομα πιο ενδιαφερον..

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
@tripakias και @Samion τα είπαν ήδη, όποιος δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο τόπικ αυτό μπορεί να απέχει ή να ανοίξει ότι τόπικ θεωρεί ότι αξίζει συζήτησης.

Συνεχίζουμε on topic μόνο. :)

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ταξιδεύω συνεχώς. Ταξίδευα πάντοτε.
Όταν είχα την οικονομική δυνατότητα, όσο πιο μακρια μπορούσα.
Όταν είχα την υγεία μου επίσης.
Όταν μπήκαν περιορισμοί ( δυστυχώς και στα δυο), αναγκαστικά τα ταξίδια λιγόστεψαν.
Συνεχίζω όμως να ταξιδεύω ακατάπαυστα, με τα ταξίδια των συμφορουμιτών, αλλά πιο πολύ με σχετικά βιβλία (πρόσφατα τελείωσα ένα ανάγνωσμα για την Κούβα, ενώ σήμερα ξεκίνησα ένα βιβλίο που αναφέρεται στην κατασκευή του σιδηρόδρομου Πεκίνο - Λάσα).
Συμπέρασμα (δικό μου):
Ταξιδευετε όταν, όσο, όπου κι όπως μπορείτε...
Πάντα κέρδος θα ΄χετε...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στο μεταξύ, τώρα που ξαναείδα το ημερολόγιό μου, έχω εκτός από αυτά που ανέφερα, ένα ταξίδι στο Perth, ένα στο Darwin, ένα στο Sydney, δύο στο Brisbane και δύο στην Canberra, απλά ήταν όλα πριν τον Απρίλη και τα είχα ξεχάσει εντελώς. Όλα αυτά για δουλειές όμως, οπότε λίγα πράγματα είδα από τα μέρη.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Προφανώς και είμαστε σε ταξιδιωτικό φόρουμ και το θέμα μας είναι ξεκάθαρα τι ταξίδια κάναμε την χρονιά που μας πέρασε.Δεν νομίζω όμως πως ο μάριος έχει άδικο.Σαφέστατα είναι λίστες εντυπωσιασμού που έστω εικονικά δείχνουν οτι ζούμε σε έναν άλλο κόσμο.
Και φυσικά δεν χρειάζεται να έχει κανείς τύψεις επειδή έκανε 10 ταξίδια και ξόδεψε 5 ή 10 χιλιάρικα ούτε να απολογείται.
Αλλά κανείς δεν έθιξε κανέναν.
Και για να είμαι ον τοπικ και να 'προσφέρω' κι εγώ στο παρρόν θέμα έκανα 3 ταξίδια.
1.Βερολίνο
2.Βελιγράδι
3.Λονδίνο.
Το 1 και 3 είναι τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνει μέχρι τώρα και δύο πόλεις που αγάπησα και θέλω να ξαναεπιστρέψω.
Και είς ανώτερα το 2014.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτο που ξεχνατε τα ταξιδια που κανατε φετος με ξεπερνα...
Δίκιο έχεις, αλλά εμένα αυτά ήταν όλα business trips, μερικά ήταν ακόμα και αυθημερόν μάλιστα, οπότε δε μου μένουν στη μνήμη.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Φέτος πήρα το αίμα μου πίσω για την ταξιδιωτική ανομβρία του 2012
1. Ινδία (Maharashtra, Karnataka, Kerala): H Iνδία δεν εξαντλείται σ'ενα ταξίδι …
2. Περού - Βολιβία: Μια εκπληκτική προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια έκανε πραγματικότητα ένα ταξίδι που πάντα ήταν προτεραιότητα στο μυαλό μου
3. Τουρκικό Κουρδιστάν: προέκυψε λόγω φθηνών αεροπορικών κι ενός γνωστού στη περιοχή
4. Αφγανιστάν (εντελώς παρορμητικά) κι από κει Νεπάλ (Κοιλάδα Κατμαντού)
Περί χρόνου: είχα σχεδόν όλη την άδεια του 2012 και του 20113
Για τα οικονομικά έγραψα παραπάνω, μην επαναλαμβάνομαι

Fanie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
To 2013 ήταν αφιερωμένο στην νησιωτική Ελλάδα: Σαντορίνη, Σάμος, Νάξος και για πρώτη φορά Κουφονήσι. Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου πλουσιότερη ταξιδιωτική χρονιά σε όλους.

paefstra

Member
Είναι μάλλον απίθανο ένας εκπαιδευτικός με το νέο μισθολόγιο να έχει τη δυνατότητα για πολυάριθμα ή πολυήμερα ταξίδια, όσο ελεύθερο χρόνο και αν έχει.
1) Οι ΔΥ με 20 χρόνια προϋπηρεσίας και πάνω παίρνουν σχεδόν τον ίδιο μισθό με πριν.
2) Οι νέοι με χαμηλότερο μισθό, αν το έχουν προτεραιότητα, μπορούν οπωσδήποτε να κάνουν ταξίδια, εφόσον κυνηγήσουν προσφορές (έχομε δει πολλές εδώ μεσά) ή δεν αντιμετωπίζουν το ταξίδι ως πολυτελείς διακοπές στο εξωτερικό. Για του λόγου το αληθές εδώ: http://www.travelstories.gr/communi...ια-ταξιδι-και-πως-ηταν-αυτη-η-εμπειρια.40574/ Με 800 ευρώ μισθό και παιδιά, πάω πάσο...
Συγγνώμη για το off topic, αλλά ειναι κρίμα να απογοητεύονται και να το θεωρούν ανέφικτο τα μέλη που μας διαβάζουν.
Είναι φυσικό για ένα μέλος να δημιουργείται πλασματική εικόνα. Αλλά αυτό που νομίζω είναι ότι όλοι μα όλοι στερούμαστε κάποια πράγματα για να εξοικονομίσουμε που για ανθρώπους που δεν έχουν ως προτεραιότητα το να ταξιδεύουν είναι ίσως αυτονόητα. Προσωπικά θαυμάζω τα μέλη που έκαναν μεγάλα και πολλά ταξίδια- είμαι βέβαιη ότι δυσκολεύτηκαν για να τα καταφέρουν στον "οικονομικό Αρμαγεδώνα" που αναφέρεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom