Traveller
Member
Λες να άλλαξε τίποτε από χθες που ρώταγες αλλού τα ίδια? Λες να μεταφράσανε και να τυπώσανε τίποτε χθες βράδυ?
Υπάρχει για κάποιες (λίγες) χώρες αν και συνήθως οι εκδόσεις είναι παλιότερες, δεν ανανεώνονται τόσο συχνά όσο οι αγγλικές.[/quot
τί εννοείς με το δεν ανανεώνωνται??? δηλαδή τί μπορεί να αλλάξει?
όχι βρε, αλλά μιας και σήμερα βρήκα το συγκεκριμένο θέμα το οποιο είναι πιο ολοκληρωμενο, είπα να ξαναρωτήσω για σιγουριά.Λες να άλλαξε τίποτε από χθες που ρώταγες αλλού τα ίδια? Λες να μεταφράσανε και να τυπώσανε τίποτε χθες βράδυ?
οκ κατάλαβα. γνωρίζεις κανέναν αξιόλογο οδηγό που να είναι στα ελληνικά? δυο φορες ειχα χρησιμοποιησει το dk αλλα δεν με ειχε βολεψει και πολυ.Τι μπορεί να αλλάξει; Χίλια δυο πράγματα: ωράρια λειτουργίας, τιμές, νέα εστιατόρια και ξενοδοχεία, δρομολόγια συγκοινωνιών. Κάθε χρόνο σχεδόν βγαίνουν νέες εκδόσεις για τους οδηγούς, όλο και κάποιο λόγο θα έχουν για να το κάνουν.
Αγγλικά: Lonely Planet Paris City Guide (Paris : Steve Fallon : 9781741794557). Εναλλακτικά πράσινο οδηγό Michelin (Paris Tourist Guide (Michelin Green Guides) : Alison Coupe : 9781906261375) .Καλησπέρα σας.
Τέλη Απριλίου ετοιμάζω ένα ταξιδάκι για Παρίσι. Αν και είναι η 4η φορά που πάω, θέλω να πάρω 1-2 ταξιδιωτικούς οδηγούς για να είμαι πιο προετοιμασμένος. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον-ους καλό? Κατά προτίμηση στα ελληνικά, αλλά και αγγλικά να είναι δεν έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ!
Το ερχόμενο Σάββατο με το έθνος ξεκινάει νέα ταξιδιωτική σειρά.
Ονομάζεται TRAVEL BOOK και θα αφορά αποκλειστικά στην Ελλάδα.
Το πρώτο βιβλίο αφορά την Μεσσηνία και Λακωνία.
Απ' ότι είδα θα είναι μια μίξη περιοδικού-οδηγού (260 σελίδες), καθώς θα έχει προτάσεις για διαμονή,φαγητό κλπ