Σε μια υπερκαταναλωτική πόλη όπως το Τόκυο είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιο χάρτη της πόλης θα βρεις ν' αγοράσεις!:xmas_smile:Γεια σας παιδιά! n00b ερώτηση: Επειδή φεύγω για Ιαπωνία(πρώτα ο Θεός) και δεν έχω αγοράσει χάρτη του Τόκιο ακόμα, θέλω να ρωτήσω(ως άσχετη που είμαι) αν μπορώ να αγοράσω στο αεροδρόμιο εκεί. Ή εδώ στο Public π.χ. θα έχουν;
(sorry για την υπερβολική μου noobιαση! >_<)
Εννοείται πως θα έχει στο Τόκυο, αλοίμονο, κι εκεί φαντάζομαι θα μπορείς να επιλέξεις από πολύ μεγαλύτερη ποικιλία απ'ότι εδώ.Γεια σας παιδιά! n00b ερώτηση: Επειδή φεύγω για Ιαπωνία(πρώτα ο Θεός) και δεν έχω αγοράσει χάρτη του Τόκιο ακόμα, θέλω να ρωτήσω(ως άσχετη που είμαι) αν μπορώ να αγοράσω στο αεροδρόμιο εκεί. Ή εδώ στο Public π.χ. θα έχουν;
Καλό χάρτη με όλη την πόλη πάρα πολύ δύσκολα, η πόλη παραείναι τεράστια για οποιοδήποτε ένα χάρτη, ενώ οι χάρτες που θα βρεις εκεί θα είναι στα Γιαπωνέζικα (πρακτικά άχρηστοι, δηλαδή...).Γεια σας παιδιά! n00b ερώτηση: Επειδή φεύγω για Ιαπωνία(πρώτα ο Θεός) και δεν έχω αγοράσει χάρτη του Τόκιο ακόμα, θέλω να ρωτήσω(ως άσχετη που είμαι) αν μπορώ να αγοράσω στο αεροδρόμιο εκεί. Ή εδώ στο Public π.χ. θα έχουν;
Mια αναζήτηση στο Public μου έδωσε αυτό : http://www.public.gr/search/searchR...earch.jsp&searchbutton.x=21&searchbutton.y=18Γεια σας παιδιά! n00b ερώτηση: Επειδή φεύγω για Ιαπωνία(πρώτα ο Θεός) και δεν έχω αγοράσει χάρτη του Τόκιο ακόμα, θέλω να ρωτήσω(ως άσχετη που είμαι) αν μπορώ να αγοράσω στο αεροδρόμιο εκεί. Ή εδώ στο Public π.χ. θα έχουν;