Xalara ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Προσωπικά εντός Ευρώπης βγάζω την ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης που μου καλύπτει τα ιατρικά θέματα που με ενδιαφέρουν.
Στα μακρινά ταξίδια, έχω χρησιμοποιήσει και το World Nomads και την Mondial Αssistance μέσω του travelstories. Μιας και τα δυο έπειτα απο έρευνα είναι αξιόπιστα, το μονο που κοιτάω είναι η τσέπη μου. Το πρώτο ειναι αρκετά ποιο φτηνό ,ειδικά αν το ταξίδι περιλαμβάνει διάφορες χώρες. Ακόμα πάντα προτιμάω τις online κρατήσεις, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το να πάρω τηλέφωνο ασφαλιστικές κτλπ. αλλά θα τα κλείσω με την ησυχία μου από το σπίτι ,διαβάζοντας χαλάρα τα συμβόλαια και τι περιλαμβάνουν.
Travelsafe έχω δεί το site σου , το οποίο είναι πολύ χρήσιμο και σε ευχαριστούμε. θα μπορούσες όμως να πρόσφερες και άλλες ταξιδιωτικές ασφαλίσεις OnLine (αυτό που σου είπα για πολλαπλούς προορισμούς είναι μεγάλο μειονέκτημα ,όπως και για παραπάνω απο 30 μέρες ταξιδιού).
ΟΥΟΥΠΣ - ΧΟΝΤΡΑΔΑ !!10)Πώς μπορούμε να σας βρούμε;
Μέσω της ιστοσελίδας http://www.travelsafe.gr
Σας ευχαριστούμε πάααααρα πολύ για τις διευκρινσεις σας και για τις πληροφορίες σας. Αλλά όντας ταξ. site μήπως θα ήταν χρησιμότερο να αναρτήσετε και καμμιά ταξιδιωτική πληροφορία, ή ιστορία ή οτιδήποτε άλλο ταξιδιωτικό, αντί μόνο ασφαλιστοτορίες, που στο κατω κάτω της γραφής διαφήμηση αποτελούν? Χωρίς να θέλω νας σας προσβάλω, απλά με την εμπειρία που όπως λέτε έχετε, θα βοηθουσε πολύ περισσότερο, απο ότι διαφημίσεις για ασφαλ. συμβόλαια που μας προτείνετε.
Οχι τιποτα άλλο, αλλά θα σας πούμε και γρουσούζη αν κάτι μας παει στραβά....
Επείδη έχω την επιστροφή μου απο Ελβετία στις 23/02/2011 ημέρα που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει απεργία απο τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας...σκέφτηκα να κάνω μια ασφάλεια για το ταξίδι ...και συγκεκριμένα θα ήθελα να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ακύρωσης της πτήσης μου (διαμονή-μετακινήσεις-φαγητό) λόγω της απεργίας των ελεγκτών στα Ελληνικά αεροδρόμια...
Θα ήθελα να μου πείτε ποια εταιρεία θα ήταν καλύτερη να χρησιμοποιήσω (χωρίς να φαίνετε σαν διαφήμηση αλλά σαν βοήθεια) για αυτό το θέμα και αν κάποιος για συγκεκριμένο λόγω αποζημιώθηκε απο την εν λόγω εταιρεία και ότι πληροφορία μπορεί να μου πεί σχετικά με τέτιου είδους περιπτώσεις....!!
Έχω διαβάσει αρκετά θέματα που υπάρχουν σχετικά με ασφάλεια..αλλά θα ήθελα να ποιό ειδικές γνώμες...
Πιστεύω το θέμα που έκανα να βοηθήσει και άλλα παιδιά που πιθανόν να έχουν το ίδιο πρόβλημα....
Ευχαριστώ.....!!!