• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Επόμενο Ταξίδι
Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Πρόσφατα έψαχνα κι εγώ για ασφάλιση ταξιδίου και έχω να σου αναφέρω ότι σε περίπτωση απεργίας αν έχει ανακοινωθεί πριν κάνεις την ασφάλεια δεν σε καλύπτουν.

You are not covered
a. for a claim caused by a strike if it had started or
been announced before you arranged this Insurance
or booked your trip, whichever is the later.

Στη δική σου περίπτωση επειδή .... ακούγεται για απεργία τη συγκεκριμένη ημερομηνία που ταξιδεύεις πρόσεχε μήπως δε σε καλύψουν. :roll::roll:
Το θέμα είναι αν ακούγεται πως μπορούν να το ξέρουν οι ασφαλιστικές?Θα μου το πουν όταν κάνω το συμβόλαιο?Που ξέρει μία ασφαλιστίκή απο τώρα?

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Δεν είμαι βέβαος ότι θα βρεθεί εταιρεία να ασφαλίσει το ταξίδι σου και να καλύψει τα έξοδα ακύρωσης της πτήσης όταν ήδη έχει αναγγελθεί απεργία για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Η ασφαλιστική δε ξέρει από τώρα αν θα γίνει απεργία, ξέρει όμως ότι έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα ...
Αυτό που ήθελα να σου επισημάνω είναι να προσέξεις τις καλύψεις.

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Δεν είμαι βέβαος ότι θα βρεθεί εταιρεία να ασφαλίσει το ταξίδι σου και να καλύψει τα έξοδα ακύρωσης της πτήσης όταν ήδη έχει αναγγελθεί απεργία για την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Συγνώμη να ρωτήσω κάτι...έχει γίνει ανακοίνωση της απεργίας απο τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας...?Απεργία έχει προκυρηχθεί΄από ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ...ή κάνω λάθος?
Σχετικά με ξένες ασφαλιστικές?Τι προτείνεται να κάνω....κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία?

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Σου απάντησα πιο πάνω.
Θα πάρω στην ΑΤΕ (αλήθεια εσύ αποζημιόθηκες απο αυτήν;) απο εκεί και πέρα απο ξένες ασφαλιστικές που ασχολούνται με ταξίδια κάποια στα μέτρα που θέλω εγώ?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Θα πάρω στην ΑΤΕ (αλήθεια εσύ αποζημιόθηκες απο αυτήν;) απο εκεί και πέρα απο ξένες ασφαλιστικές που ασχολούνται με ταξίδια κάποια στα μέτρα που θέλω εγώ?
Εγώ πάντα αυτή χρησιμοποιώ, το έχω γράψει κι άλλες 3-4 φορές αλλού. Καλύπτει αυτά που ζητάς και, ναι, έχω αποζημιωθεί στο παρελθόν, σ' ένα ταξίδι μου στην Ινδία που υπήρξαν (στο ίδιο ταξίδι αλλά δύο διαφορετικές τοπικές πτήσεις) ακύρωση πτήσης και απώλεια αποσκευής. Για ξένες ασφαλιστικές δεν γνωρίζω αλλά δε βλέπω και το λόγο να τις χρησιμοποιήσεις από δω. Αλλά, πάλι, ίσως κάτι να μου διαφεύγει, εσύ ξέρεις καλύτερα...

Kleanthis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ροή.
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Δεν ξέρω αν δεν κατάλαβα καλά,αλλά εσύ θες απλά να σου καλύψουν τα έξοδα ακύρωσης κι επανέκδοσης νέου εισιτηρίου,διαμονής μέχρι να φύγεις κτλ.Αυτό είναι υποχρεωμένη η εταιρεία σου να το κάνει απο μόνη της με βάση τον κανονισμό ΕΕ 261/2004 χωρίς δική σου επιβάρυνση.

Αν κατάλαβα λάθος συγχώρεσε με.

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Δεν ξέρω αν δεν κατάλαβα καλά,αλλά εσύ θες απλά να σου καλύψουν τα έξοδα ακύρωσης κι επανέκδοσης νέου εισιτηρίου,διαμονής μέχρι να φύγεις κτλ.Αυτό είναι υποχρεωμένη η εταιρεία σου να το κάνει απο μόνη της με βάση τον κανονισμό ΕΕ 261/2004 χωρίς δική σου επιβάρυνση.

Αν κατάλαβα λάθος συγχώρεσε με.
Ναι το ξέρω ότι είναι υποχρεωμένη η εταιρεία (φυσικά όχι αμέσως με χρήματα η κουπόνια) αλλά τ θέμα είναι να κάνω και το κάτι παραπάνω γιατί με easyjet έχω να κάνω......

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Ναι, θα γράφω σε όλα τα θέματα μέχρι τις 30/9 που φεύγω...

Ψάχνω και ταξιδιωτική ασφάλιση φυσικά και κατα τύχη βρήκα αυτό:

https://www.secureshop.gr/POOL/mond...website/index.php?action=homepage&language=GR

που είναι πολύ φτηνή.

Τι λέτε;;;
Είναι Site της Mondial Assistance. Είναι από της μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο της ταξιδιωτικής ασφάλισης. Εάν σε καλύπτουν οι προσφερόμενες παροχές θα μπορούσες να τις αγοράσεις και από το αντίστοιχο πεδίο του Travelstories.

Με την ευκαιρία Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν σήμερα -15 Αυγούστου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom