MaryK
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Καλησπέρα , και εμένα με ενδιαφέρει, αν υπάρχει κάποια γνώμη για την addvalue. Φαίνεται όντως οικονομική με καλές καλύψεις. (Για οικογενειακο ταξιδι Καναδα ενδιαφερομαι)
αν θελεις ομως και καλυψη ιατρικη που μαλλον ειναι απαραιτητη για ενα μηνα ταξιδι, δες που θα πανε τα ποσα....Καλησπέρα, προς όλους!
Η ερώτηση μου είναι ,ότι λόγω πληροφοριών έχω μπερδευτεί πραγματικά.
Έχει ένα κάρο ασφαλιστικές εταιρείες ,και οι περισσότερες γράφουν 'ζήτησε προσφορά' + έκπροσωπος, δηλαδή να δίνω αβέρτα data προσωπικά,και να αρχίσουν τις κλήσεις μετά Non-stop.
Υπάρχει κάποια εταιρειά που ξέρετε , η οποία είναι ευρέως γνωστή που χρησιμοποιόυν οι περισσότεροι λόγω καλύψεων;
(Ταξίδι Ιαπωνία το χρειάζομαι για καλό κακό ,και θα ήθελα να βάλω όσες περισσότερες καλύψης γίνονται, θα μου πείς αν θες έτσι τότε μπορεί να σου βγεί και 1000€, είπαμε όμως ... όχι και έτσι! Πιστεύω για 1 μήνα καλύψεις με 150-300€ για μια υπέρ κομπλέ δεν θεωρούνται αρκετά; )
Είδα anytime 149€ η premium +120€ για να ασφαλίσης τα εισητήρια και διαμονή σε περίπτωση άκυρωσης.
Allianz και generalli , 220 και 258€ αντίστοιχα αλλά δεν καλύπτουν πράγματα που καλύπτει η anytime...)
Γενικά ,θα ήθελα πληροφορίες αν έχει κάποιος ;
Ευχαριστώ
(ευχαριστώ και για το merge στο thread)
το θέμα είναι να βρώ κάτι...αν θελεις ομως και καλυψη ιατρικη που μαλλον ειναι απαραιτητη για ενα μηνα ταξιδι, δες που θα πανε τα ποσα....
Τελικά η addvalue πόσο αξιόπιστη είναι? Οταν χρειάστηκε κάποιος βοήθεια ήταν εκεί? Με τα ιατρικά (ειδικότερα νοσηλεία) πως τα πάει? Με το τηλέφωνο της αγγλίας βγάζεις εύκολα άκρη?Οι οροι είναι 68 δελίδες. Οι πρώτες 34 στα ελληνικά με πλημελή google μετάφραση...
Δεν έχει τη ρήτρα τύπου Μόντιαλ που απαιτεί την αγορά της κάλυψης ακυρωτικών το αργότερο 48 ώρες μετά την αγορά των ταξιδιωτικών υπηρεσιών (για αποφυγή ασφαλιστικής απάτης εκ μέρους του ταξιδεύοντα). Εδώ αντίθετα Σελ. 19 - Ρήτρες ακυρωτικών Παρ. 6.1 (3) θεωρεί προϋπάρχουσα την όποια σου ασθένεια, εφ όσον η αγορά της ασφάλισης γίνεται 3 μέρες πριν την αναχώρηση...
Επί πλέον: Τα κεφάλαια κάλυψης των ακυρωτικών είναι μικρά. 500, 750 και 1000 € /άτομο στα πακέτα Basic, Standard & Luxury ανρίστοιχα.
Σου δίνω το link των όρων. ΟΡΟΙ AddValue
Καλησπέρα, προς όλους!
Έχει ένα κάρο ασφαλιστικές εταιρείες ,και οι περισσότερες γράφουν 'ζήτησε προσφορά' + έκπροσωπος, δηλαδή να δίνω αβέρτα data προσωπικά,και να αρχίσουν τις κλήσεις μετά Non-stop.
Υπάρχει κάποια εταιρειά που ξέρετε , η οποία είναι ευρέως γνωστή που χρησιμοποιόυν οι περισσότεροι λόγω καλύψεων;
(Ταξίδι Ιαπωνία το χρειάζομαι για καλό κακό ,και θα ήθελα να βάλω όσες περισσότερες καλύψης γίνονται, θα μου πείς αν θες έτσι τότε μπορεί να σου βγεί και 1000€, είπαμε όμως ... όχι και έτσι! Πιστεύω για 1 μήνα καλύψεις με 150-300€ για μια υπέρ κομπλέ δεν θεωρούνται αρκετά; )
Είδα anytime 149€ η premium +120€ για να ασφαλίσης τα εισητήρια και διαμονή σε περίπτωση άκυρωσης.
Allianz και generalli , 220 και 258€ αντίστοιχα αλλά δεν καλύπτουν πράγματα που καλύπτει η anytime...)
Ευχαριστώ
- Με Mondial Assistance από 103 έως 141 € /άτομο 1 μήνα Ιαπωνία. δίνω κόστος γιατί στη ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ δεν απαιτεί ηλικία. Άλλες όμως την θέλουν.Καλησπέρα, προς όλους!
Ευχαριστώ
μάλλον για anytime με βλέπω.- Με Mondial Assistance από 103 έως 141 € /άτομο 1 μήνα Ιαπωνία. δίνω κόστος γιατί στη ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ δεν απαιτεί ηλικία. Άλλες όμως την θέλουν.
- GENERALI πάσχει πολύ σοβαρά στο συντονιστικό της κέντρο και αποζημιώνει απολογιστικά (Δλδ πληρώνεις τα πάντα, έχεις κάνει βέβαι αναγγελία του περιστατικού και σε αποζημιώνει μετά την υποβολή τους). Έχω στανματήσει να την προτείνω.
- AIG έχει ενδιαφέρουσες παροχές αλλά στα κόστη, μόνο όσον αφορά στις ΗΠΑ /ΚΑΝΑΔΑ είναι ανταγωνιστική και ξεκινά με χαμηλά όρια κάλυψης.
- Anytime = Interamerican. "Αντιγράφει" ουσιαστικά τη Μόντιαλ. Προσφέρει τις ίδιες περίπου παροχές αλλά με μικρότερα κεφάλαια κάλυψης, μεγαλύτερε απαλλαγές και φθηνότερα ασφάλιστρα για να την ανταγωνοστεί. Λίγο μπελαλίδικη στη διαδικασία των αποζημιώσεων που είναι επίσης απολογιστική.
Στείλε μου την ημερομηνία γέννησηςγια να δω με εταιρείς που κοστολογούν ΚΑΙ με βάση την ηλικία.
Θα μπορούσα να δώσω 2 εναλλακτικές.
Κάτι ακόμη: Είτε το προϊόν το αγοράσεις μέσω ασφαλιστή που εμπιστεύεσαι (κάπου έχεις ασφαλισμένο το αυτοκίνμητο ή το σπίτι σου) είτε μέσω επαγγελματία το κόστος δεν αλλάζει.
Αυτό που αλλάζεικαι σε βαρύνει είναι η ΕΥΘΥΝΗτης επιλογής...
Τέλος μπορείς να αρνηθείς τα διάφορα cookies etc για να μη σου έρχονται emails, newsletters etc.
Λάβε τέλοςυπ όψιν οτι οι επαγγελματίες ασφαλιστές είναι απ το νόμο υποχρεωμένοι να προστατεύουν τα πρ. δεδομένα των πελατών τους. Ο πέλεκυς είναι πολύ βαρύς στη διαρροή.
Οπότε κι ενμείς προστατευόμαστε ανάλογα.
Καίριο το ερώτημα σου. Κρίμα που δεν το διάβασα νωρίτερα. Η κάλυψη της ακύρωσης ταξιδιού είναι μιά πονεμένη ιστορία για τις ασφαλιστικές. Ειδικά στη χώρα μας, που δεν είναι ριζωμένη η ασφαλιστική συνείδηση. Θέλω να πω οτι η βάση της ασφάλισης στηρίζεται στην Αρχή της outmost good faith.... Δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο μέρος συμπολιτών πρσπαθεί να εφεύρει το περιστατικό που θα δικαιολογήση την αποζημίωση την οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να απαιτήσει. Να το πω αλλοιώς ;; Ξέρεις πολλές ασφαλιστικές που σου εκδίδουν ασφαλιστήριο πυρός σ'ένα σπίτι που έχει πάρει ήδη φωτιά; Αντίστοιχο όταν δεν έχουμε μικτή στο αυτοκίνητο μας και προασπαθούμε να κάνουμε τομαύτο άσπρο οτι "φταίει ο άλλος" για ν αποζημιωθούμε..@Travelsafe Θα εκτιμούσα τη συμβουλή σου στο παρακάτω: Σε περίπτωση απαίτησης για ακύρωση ταξιδιού (πχ λόγω ασθένειας) η ασφάλιση θα έπρεπε να είναι σε ισχύ πριν από την κράτηση του ταξιδιού (πχ ετήσια) ή δεν έχει σημασία? Δηλαδή, για κράτηση τον Δεκέμβριο, που μπορεί να κλείσω αεροπορικά από τώρα, πρέπει να κάνω πριν ετήσια ασφάλιση ή αρκεί να κάνω για τις ημέρες του ταξιδιού (πχ 20 ημέρες)?