• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτική ασφάλεια

fotast

Member
Να ρωτήσω για λογαριασμό γνωστών μου.Το ζευγάρι είναι +65(69 και 66 για την ακρίβεια).Θέλουν να πάνε ΗΠΑ μόνοι τους και σε φίλους.Είπαν ότι έψαξαν(δεν ξέρω που και πόσο) και δεν βρήκαν εταιρεία να τους καλύπτει λόγω ηλικίας.Μήπως ξέρει ή έχει ακούσει κάποιος κάτι για την περίπτωση τους;Για ασφάλεια υγείας/ατυχήματος ενδιαφέρονται κυρίως.

cosafiv

Member
Να ρωτήσω για λογαριασμό γνωστών μου.Το ζευγάρι είναι +65(69 και 66 για την ακρίβεια).Θέλουν να πάνε ΗΠΑ μόνοι τους και σε φίλους.Είπαν ότι έψαξαν(δεν ξέρω που και πόσο) και δεν βρήκαν εταιρεία να τους καλύπτει λόγω ηλικίας.Μήπως ξέρει ή έχει ακούσει κάποιος κάτι για την περίπτωση τους;Για ασφάλεια υγείας/ατυχήματος ενδιαφέρονται κυρίως.
εγω ειμαι 68 και ταξιδευω συνεχεια, σε καθε ταξιδι κανω μεσω ιντερνετ Mondial assistanse χωρις προβλημα... δεν ξερω αν για ΗΠΑ , ειναι ειδικο καθεστως...https://www.mondial-assistance.gr/el_GR.html?utm_medium=dspl&utm_source=google&utm_campaign=SCLMellon_PMax_GeneralTravelInsurance&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAmMC6BhA6EiwAdN5iLUu5PhuktZ9eJGpvNUm_O9l3IFiHIOKGuXWbOwoRwc8ssTSTMgiqGRoCX5cQAvD_BwE

fotast

Member
εγω ειμαι 68 και ταξιδευω συνεχεια, σε καθε ταξιδι κανω μεσω ιντερνετ Mondial assistanse χωρις προβλημα... δεν ξερω αν για ΗΠΑ , ειναι ειδικο καθεστως...https://www.mondial-assistance.gr/el_GR.html?utm_medium=dspl&utm_source=google&utm_campaign=SCLMellon_PMax_GeneralTravelInsurance&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAmMC6BhA6EiwAdN5iLUu5PhuktZ9eJGpvNUm_O9l3IFiHIOKGuXWbOwoRwc8ssTSTMgiqGRoCX5cQAvD_BwE
ΟΚ.Θα τους πω να το τσεκαρουν.

tatooine

Member
Visitors insurance for relatives visiting USA, international travel medical insurance for tourists, international students, exchange visitors, new immigrants and travel insurance
Θα επιλέξουν usa visitors insurance και θα βάλουν τα στοιχειά τους. Καλυπτει ασφάλεια μέχρι και 110 χιλιάδες δολάρια, αν βάλουν παραπάνω δεν θα βγάλει τίποτε. Τιμή για ένα μήνα από 140 δολάρια.

Ασφαλίζουν κανονικά μέχρι κι τα 69 χρόνια κοιτώντας καλύτερα. Από εκεί και πάνω περιορίζουν το ποσό στα 110 χιλιάδες άρα δεν θα έχουν πρόβλημα. Ο ένας σίγουρα θα κάνει κανονική ασφάλεια χωρίς περιορισμούς ακόμα και 1 εκατομμύριο. Ο άλλος περιορισμένη.

Last edited:

fotast

Member
Visitors insurance for relatives visiting USA, international travel medical insurance for tourists, international students, exchange visitors, new immigrants and travel insurance
Θα επιλέξουν usa visitors insurance και θα βάλουν τα στοιχειά τους. Καλυπτει ασφάλεια μέχρι και 110 χιλιάδες δολάρια, αν βάλουν παραπάνω δεν θα βγάλει τίποτε. Τιμή για ένα μήνα από 140 δολάρια.

Ασφαλίζουν κανονικά μέχρι κι τα 69 χρόνια κοιτώντας καλύτερα. Από εκεί και πάνω περιορίζουν το ποσό στα 110 χιλιάδες άρα δεν θα έχουν πρόβλημα. Ο ένας σίγουρα θα κάνει κανονική ασφάλεια χωρίς περιορισμούς ακόμα και 1 εκατομμύριο. Ο άλλος περιορισμένη.
Θα τα μεταφέρω για να τα τσεκάρουν.Να συμπληρώσω ότι θα τους ενδιέφερε,αν χρειασθεί,να πληρώσει κατευθείαν η ασφαλιστική και όχι εκείνοι και να αποζημιωθούν μετά.

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
ΟΚ.Θα τους πω να το τσεκαρουν.
Δεν υπάρχει ειδικό καθεστώς Τα προγράμματα της ΜΑ καλύπτουν περιστατικά αιφνίδιας ασθένειας μέχρι την ηλικία των 75 ετών και χωρίς όριο τα περιστατικά από ατύχημα. Ανάλογα με το πρόγραμμα που διαλέγουν αλλάζει το κόστος ασφάλισης. Αν προχωρήσεις στη κοστολόγηση μπορείς να ανοίξεις και να διαβάσεις τους όρους, καθ οτι αυτοί δεσμεύουν την ασφαλιστική προς τους πελάτες της.

Δες το εδώ https://www.magroup-online.com/B2C/GR/EL/terms-and-conditions-classic2020.pdf

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Αν μου περάσουν ημερομηνίες ταξιδιού και ημερ/νίες γέννησης θα μπορούσα να τους κατατοπίσω. Δυνατότητες κάλυψης υγείας από 1 εκτ. ευρώ μέχρι 5. Να θυμάσαι /στε 1 πράγμα μόνο. Προϋπάρχουσες του ταξιδιού καταστάσεις, χρόνιες παθήσεις και αυτοάνοσα όλες οι ασφαλιστικές τα εξαιρούν Μόνο τα ατομικά συμβόλαια καλύπτουν τέτοια θέματα όταν ξεκινάς την ασφάλιση σου υγιής και αυτά εμφανίζονται στη πορεία.

tatooine

Member
Θα τα μεταφέρω για να τα τσεκάρουν.Να συμπληρώσω ότι θα τους ενδιέφερε,αν χρειασθεί,να πληρώσει κατευθείαν η ασφαλιστική και όχι εκείνοι και να αποζημιωθούν μετά.
Εδώ κάνουν τοπική ασφάλεια υγειάς. Δεν πληρώνουν τίποτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι, έχει σχετικές οδηγίες και συμβεβλημένα ιδρύματα και νοσοκομεία.
Τα όρια ασφάλειας είναι πολύ κάλα γιατί ξέρουμε τι κοστίζει η Αμερική.
Προσωπικά δεν επιλέγω κάτι άλλο όταν επισκέπτομαι τη χώρα.

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Αυτό το τρόπο κάλυψης δεν τον δίνουν όλοι οι πάροχοι. Η ΜΑ, KEMTER την δίνουν. Χρειάζεται όμως να προηγηθεί επικοινωνία με την ασφαλιστική και το συντονιστικό της. Θα χρειαστεί να διαπιστώσει ο πάροχος οτι το αιφνίδιο περιστατικό δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις (προϋπάρχουσα κατάσταση, χρόνιο νόσημα)

fotast

Member
Αν μου περάσουν ημερομηνίες ταξιδιού και ημερ/νίες γέννησης θα μπορούσα να τους κατατοπίσω. Δυνατότητες κάλυψης υγείας από 1 εκτ. ευρώ μέχρι 5. Να θυμάσαι /στε 1 πράγμα μόνο. Προϋπάρχουσες του ταξιδιού καταστάσεις, χρόνιες παθήσεις και αυτοάνοσα όλες οι ασφαλιστικές τα εξαιρούν Μόνο τα ατομικά συμβόλαια καλύπτουν τέτοια θέματα όταν ξεκινάς την ασφάλιση σου υγιής και αυτά εμφανίζονται στη πορεία.
Θα τους μεταφέρω αυτά που γράφτηκαν εδω.Δεν ξέρω βέβαια όλο το ιατρικο ιστορικό τους αλλά δεν νομίζω να έχουν αυτοάνοσα ή χρόνιες παθήσεις.Μόνον τα συνηθισμένα της ηλικίας(πίεση και χοληστερίνη νομίζω).Είναι γνωστοί/γείτονες της μητέρας μου όποτε η συνεννόηση γίνεται μέσω εκεινης.

tatooine

Member
Παράδειγμα από τις ασφαλιστικές που μπορούν να επιλέξουν.
Κάθε εταιρεία έχει το δικό της δίκτυο.
Αυτά από μένα.

Last edited:

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες

Μου δημιουργεί ερωτηματικά ο τίτλος Ασφάλιση επισκεπτών σε συγγενείς... Δηλαδή αν δεν έχεις σόϊ τί νόημσ έχει; Ωστόσο στο εσωτερικό δεν βρήκα αντίστοιχα σχόλια, περιορισμούς κλπ. Είδα οτι σε κάποια πακέτα καλύπτει προϋπάρχουσες καταστάσεις. Στε προηγούμενο ποστ άλλο μέλος αναφέρθηκε στο σακχαροδιαβήτη. Αυτή η πάθηση είναι "βόμβα"στον οργανισμό μας και καθόλου αμεληθέα για τις ασφαλιστικές. Είνια κόκκινο πανί.
Το θεωγρώ λίγο δαιδαλώδες ως site και οχι τόσο φιλικό στον αλλοδαπό χρήστη που η Αγγλική δεν είναι η μητρική του.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.726
Μέλη
39.467
Νεότερο μέλος
manossss07

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom