• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδια που δεν μπορεσατε να κανετε ..και το μετανιωσατε...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Υεμένη το 2001 γιατί οι γονείς μου αποφάσισαν οτι ήμουν πολύ μικρή για ένα τέτοιο ταξίδι..και καταλήξαμε στη Γερμανία
και το 2007 είχαμε κλείσει για Κούβα και τελευταία στιγμή ακυρώθηκε απο το πρακτορείο.και γω έχασα την ευκαιρία για την λατρεμένη Κούβα..κλαψ κλαψ..
Εχεις ωραιους γονεις παντως ...μακαρι να ηταν ολοι οι γονεις ετσι με αγαπη για τα ταξιδια :clap:

Δύο φορές μετάνιωσα για ταξίδι και μάλιστα πικρά!

Την πρώτη όταν ο ένας κολλητός μου με προσκάλεσε στην πατρίδα του, τον Άγιο Δομίνικο και εγώ έβρισκα την μία δικαιολογία μετά την άλλη για να μην πάω! :mad:

Την δεύτερη όταν ο έτερος κολλητός με παρακαλούσε να τον επισκεφτώ στον Παναμά (όπου ζούσε εκείνη την περίοδο) και εγώ έκανα την πάπια...Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου..

Τουλάχιστον την τρίτη φορά που είχα πρόσκληση από φίλο να τον επισκεφτώ στο εξωτερικό, την αποδέχτηκα και βρέθηκα στην Βουδαπέστη. Όχι το ίδιο "εξωτικά", αλλά πέρασα πολύ καλά. :)
και συ εχεις ωραιους φιλους και να τους ακους την επομενη φορα

paefstra

Member
Πάσχα του 2004 σκάει επαγγελματικό ταξίδι δικού μου ατόμου στο Άμστερνταμ με διαθέσιμο κρεβάτι στο δίκλινο. Έχω μαλώσει με τον πατέρα μου και μου λέει "πληρώνω τα εισιτήρια" για να τα βρούμε. Εγώ έχω να παραδώσω εργασία για μεταπτυχιακό με dead line σε 5 μέρες. Δεν πάω, γιατί σκέφτηκα ότι θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία και δε θέλω να ρίξω το μέσο όρο του βαθμού μου. Τελικά ούτε πήγα ακόμη, και σήμερα ειλικρινά χ...κα αν ο βαθμός ήταν μισή μονάδα πιο κάτω.

varioAthens

Member
Πάσχα του 2004 σκάει επαγγελματικό ταξίδι δικού μου ατόμου στο Άμστερνταμ με διαθέσιμο κρεβάτι στο δίκλινο. Έχω μαλώσει με τον πατέρα μου και μου λέει "πληρώνω τα εισιτήρια" για να τα βρούμε. Εγώ έχω να παραδώσω εργασία για μεταπτυχιακό με dead line σε 5 μέρες. Δεν πάω, γιατί σκέφτηκα ότι θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία και δε θέλω να ρίξω το μέσο όρο του βαθμού μου. Τελικά ούτε πήγα ακόμη, και σήμερα ειλικρινά χ...κα αν ο βαθμός ήταν μισή μονάδα πιο κάτω.
Πολύ καλή εκπαίδευση ο μπαμπάς! Ο δικός μου όταν μαλώναμε στα χρόνια της νιότης μου :)cool:) μου έλεγε "δεν σου δίνω φράγκο!" :D

paefstra

Member
Πολύ καλή εκπαίδευση ο μπαμπάς! Ο δικός μου όταν μαλώναμε στα χρόνια της νιότης μου :)cool:) μου έλεγε "δεν σου δίνω φράγκο!" :D
Εκπαίδευση καλοκουρδισμένης ενοχομηχανής (το αθάνατο ελληνικό γονεϊκό στιλ).Αν αποδεχτείς το δωράκι, νιώθεις χάλια, αν δεν το αποδεχτείς πάλι χάλια νιώθεις :D

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Συγνώμη, αλλά μετά απο αυτό το πόστ, θες να μας πείσεις ότι σ'αρέσουν τα ταξίδια ή ότι τα μισείς;;; :roll::shock:
Τα ταξίδια μου αρέσουν και μάλιστα πάρα πολύ, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να πραγματοποιήσω ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο...

:)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ έχω μετανιώσει που δεν έκανα erasmus! :(
Αυτό κι εγώ το μετανιώνω! Ήθελα να πάω, αλλά επειδή με το τμήμα μου παίζει ένα ψιλομπέρδεμα και υπήρχαν λίγες επιλογές δεν έκανα αίτηση. Πήγα βέβαια έξω για μεταπτυχιακό λίγα χρόνια αργότερα, αλλά δεν ήταν το ίδιο.

Πέρα από αυτό έχω μετανιώσει για κάποια κοντινά ταξίδια που δεν έκανα όταν σπούδαζα Γλασκώβη: εντάξει, έχω μεν γυρίσει πολύ μεγάλο μέρος της Σκωτίας, αλλά να μην πάρω τη ρημάδα τη ryan όπως ο κάθε Έλληνας φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του να πάω Ιρλανδία; Γενικότερα έπρεπε να είχα εκμεταλλευτεί περισσότερο εκείνη τη χρονιά.

Επίσης ετοίμαζα ένα ταξίδι Ινδία-Μπαγκλαντές τα Χριστούγεννα του 2009 το οποίο για διάφορους λόγους δεν έκανα, αλλά θέλω να πραγματοποιήσω αρκετά άμεσα.

Τέλος, έχω Χιλιανή συμφοιτήτρια που μου έχει πει αρκετές φορές να πάω, αλλά το έχω αμελήσει! Πιθανώς λόγω του οτι από Λατινική Αμερική δεν είχα και ποτέ τη Χιλή σαν προτεραιότητα! Αλλά η αλήθεια είναι πως άνετα συνδυάζεται με ένα Περού! Δεν ξέρω, δεν ξέρω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom