piccolo_mondo
Member
Με εναν παλιο εφηβικο μου ερωτα ειχαμε δωσει ενα ραντεβου το 2008 στο Παρισι (συγκεκριμενη ημερομηνια, ωρα κ σημειο συναντησης).. Το ραντεβου ειχε δωθει αρκετα χρονια πριν και ειχαμε υποσχεθει οτι οποιαδηποτε κ αν ηταν η προσωπικη μας κατασταση την δεδομενη στιγμη (μαζι, χωρια, παντρεμενοι -μαζι ή με αλλους! κλπ..), οπουδηποτε στον κοσμο κ αν βρισκοταν ο καθενας απο εμας, θα πηγαιναμε..
Δεν πηγα ποτε, ενω τον σκεφτομουν ακομα (δεν ειχαμε πλεον καμια επαφη)..
Τς τς τς... Γυναικαι.ενας φιλος μου εκανε ακριβως αυτο
απλα ειχαν πει για βαρκελωνη.
ο φιλος μου ειχε παει.δυστυχως η βασω οχι
Ωραια ιδεα για θεμα και αυτη!Να τολμησω εγω να απαντησω.Βιεννη ...δε μου ταιριαξε καθολου!(Κατσε τωρα να την κοπανησω γιατι θα ορμηξουν οι Βιεννοφιλοι)Αραγε υπαρχουν ταξιδια για τα οποια μετανιωσατε;;;;
Κατσε να το χτυπησουμε μαζι Ντινα.Αυτα δεν τα λενε ετσι αποτομα κοριτσι μου.Τέλη δεκατίας 80 και η παρέα φεύγει 20 μέρες για Νικαράγουα.
Δεν ακολούθησα και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου
Βλεπω συνεχιζεις!Αφού έχω συμπαράσταση στο κοπάνημα κεφαλιού την Κλεό,
να συνεχίσω.
Καλεσμένη πολλές φορές στο παρελθόν, απ την ξαδέρφη μου στην Αιθιοπία που έμενε μόνιμα.
-Του χρόνου, σου υπόσχομαι ότι θα ρθω,άλλωστε δεν πρόκειται να χαθούμε.
Δεν πήγα ποτέ γιατί το θεωρούσα δεδομένο ,ότι ανα πάσα στιγμή μπορώ να το κάνω.
Η ξαδέρφη μου έφυγε ,κι εγώ
έχασα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτή τη χώρα μαζί της.
Στερνή μου γνώση...
Αχ, ποσο ρομαντικο! Αφου τον σκεφτοσουν που τον σκεφτοσουν, γιατι δεν πηγες???:roll: Αυτο και αν ειναι ταξιδι που μετανιωνει κανεις! Γιατι σε ολα τα αλλα, ο προορισμος παραμενει εκει, ενω σε αυτο "παει, πεταξε το πουλακι"...Λοιπον θα σας το πω..
Με εναν παλιο εφηβικο μου ερωτα ειχαμε δωσει ενα ραντεβου το 2008 στο Παρισι (συγκεκριμενη ημερομηνια, ωρα κ σημειο συναντησης).. Το ραντεβου ειχε δωθει αρκετα χρονια πριν και ειχαμε υποσχεθει οτι οποιαδηποτε κ αν ηταν η προσωπικη μας κατασταση την δεδομενη στιγμη (μαζι, χωρια, παντρεμενοι -μαζι ή με αλλους! κλπ..), οπουδηποτε στον κοσμο κ αν βρισκοταν ο καθενας απο εμας, θα πηγαιναμε..
Δεν πηγα ποτε, ενω τον σκεφτομουν ακομα (δεν ειχαμε πλεον καμια επαφη)..
Δεν το μετανιωσα ακριβως, αλλα καμια φορα αναρωτιεμαι "κ αν.."
υ.γ:Σχολια του τυπου "εγω ειμαι!! πηγα!! και σε περιμενα.." παρακαλω να διαγραφουν ως off topic!!!
Μα γιατί να σε τρώει η αμφιβολία!Δεν το μετανιωσα ακριβως, αλλα καμια φορα αναρωτιεμαι "κ αν.."
"κ αν ειχα παει..", αυτο εννοουσαΜα γιατί να σε τρώει η αμφιβολία!
Τώρα που το πιθανότερο είναι να μην είναι μόνος του, δεν έχεις παρά να τον εντοπίσεις, να μάθεις που μένει, να πας να του χτυπήσεις το κουδούνι - κούκου, ήρθα!!! - και να τους κάνεις το σπίτι μαντάρα...
Χεχε, καπως ετσιΑχ, ποσο ρομαντικο! Αφου τον σκεφτοσουν που τον σκεφτοσουν, γιατι δεν πηγες???:roll: Αυτο και αν ειναι ταξιδι που μετανιωνει κανεις! Γιατι σε ολα τα αλλα, ο προορισμος παραμενει εκει, ενω σε αυτο "παει, πεταξε το πουλακι"...