fou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
Δεν πήγα Los Aggeles, όταν έκαναν μεταπτυχιακά κάποιοι φίλοι. Μετανιώνωωωωωωω
αυτο επιβάλει χαρακιρι νομιζωΚολλητή μου φίλη πήγε για σπουδές Αυστραλία και έμεινε 10 χρόνια...Με παρακαλόυσε να πάω και μάλιστα μου πλήρωνε και τα αεροπορικά γιατί μετά τις σπουδές έπιασε δουλειά με τρελλές αποδοχές...Εγώ next year και next year ώσπου επέστρεψε μόνιμα...Πέταξε το πουλάκι!!! Στη υγειά εμένα του κοροίδου!!:roll::roll:
Πω πω πίκρα και στις δυο περιπτώσειςΔύο χαμένες μουσικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες.
Ένα χαμένο ταξίδι : Είχα προγραμματίχει μία σύντομη επίσκεψη στο Παρίσι (το οποίο βέβαια είχα δει αρκετές φορές ήδη) για να παρακολουθήσω με έναν φίλο τον Tom Waits, που ερχόταν από Νέα Υόρκη και τον οποίο είχα καημό να δώ. Δυστυχώς λόγοι υγείας συγγενικού μου προσώπου ακύρωσαν το ταξίδι, χάθηκαν και τα εισιτήρια....
Και μια χαμένη μουσική ταξιδιωτική ευκαιρία : Ευρισκόμενος στην πόλη του Μεξικού και ενώ την επομένη μέρα φεύγαμε για Γκουαναχουάτο, πήγαμε να φάμε στο Hard rock cafe, όπου είδαμε ότι την επομένη έπαιζε live ο Compay Segundo. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας και έτσι τον χάσαμε, μιας δια παντός μάλιστα γιατί μετά από λίγους μήνες πέθανε.
Κολλητή μου φίλη πήγε για σπουδές Αυστραλία και έμεινε 10 χρόνια...Με παρακαλόυσε να πάω και μάλιστα μου πλήρωνε και τα αεροπορικά γιατί μετά τις σπουδές έπιασε δουλειά με τρελλές αποδοχές...Εγώ next year και next year ώσπου επέστρεψε μόνιμα...Πέταξε το πουλάκι!!! Στη υγειά εμένα του κοροίδου!!:roll::roll:
Δεν πήγα Los Aggeles, όταν έκαναν μεταπτυχιακά κάποιοι φίλοι. Μετανιώνωωωωωωω
Χαρακιρι λεει?αυτο επιβάλει χαρακιρι νομιζω
απο που το βρηκες αυτο το προγραμμα να παμε εμεις οι λιγοτερο αντιαμερικανιστες;;;;;;Ax τι καϋμό μου θυμίσατε! Πριν πολλά πολλά χρόνια όταν ήμουν φοιτήτρια, είχα επιλεγεί σε κάποιο πρόγραμμα για διαμονή 3μιση μηνών στην Αμερικανική ύπαιθρο (ΗΠΑ), με πληρωμένα όλα τα έξοδα+ ένα μικρό χαρτζιλίκι.Ελα όμως που ο αντιαμερικανισμός τότε ήταν πολύ έντονος και ο καϋμένος ο πατέρας μου,νόμιζε ότι με το που θα κατέβω από το αεροπλάνο θα με εξοντώσουν οι "φονιάδες των λαών". Πες πες, και μετερχόμενος κάθε είδους επιχειρήματα έχασα την ευκαιρία που ομολογώ με κυνηγάει ακόμη.Δυστυχώς για να βρώ 3μιση μήνες ελεύθερους πρέπει να περιμένω τη σύνταξη(αν ζούμε μέχρι τότε).Ποτέ δεν ξέρεις όμως