Το σκεφτόμουν κι εγώ φίλε galat να το μεταφέρω. Γνώμη μου είναι να ανοιχτούν θέματα με κριτήριο τη γεωγραφία. Είτε αυτό θεωρούμε ότι πρέπει να είναι ήπειρος, πχ Αφρική, είτε και ακόμα συγκεκριμένα χώρα (πχ Πορτογαλία ή Αργεντινή). Χαλαρά και ότι νομίζει ο καθένας. Άλλωστε δεν υπάρχουν αποκλειστικότητες, όλοι προσθέτουμε ότι έχουμε! Ήδη έχω ανοίξει ένα θέμα για αραβικές μουσικές...Προς dorotija και όλους τους συμμετέχοντες : Μετά την δημιουργία του φόρουμ, μήπως είναι σκόπιμο το θέμα αυτό να μεταφερθεί εκεί. Εάν συμφωνούν και οι υπόλοιποι, μήπως ο/η dorotija μπορεί να το πραγματοποιήσει;
Πως πρέπει να οργανωθεί το φόρουμ; Θα πάμε σε εξειδικευμένα μουσικά θέματα ανά περιοχή και είδος μουσικής; Εάν ναι, που μάλλον είναι και το πιό λογικό, πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες. Νομίζω ότι ο hydronetta δικαιωματικά πρέπει να αναλάβει την Αφρική. Και οι λοιποί ό,τι νομίζουν.
Χρειάζεται να ακουστούν οι απόψεις σας.
Υ.Γ. Το βλέπω για ξενύχτι πάλι σήμερα....
Aς όψεται galat που έχω δουλειά και ρίχνω κλεφτές ματιές στο PC και δεν μπορώ να ακούσω και να δω με την ησυχία μου τα μουσικά κλιπ.Εάν ναι, που μάλλον είναι και το πιό λογικό, πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες. Νομίζω ότι ο hydronetta δικαιωματικά πρέπει να αναλάβει την Αφρική. Και οι λοιποί ό,τι νομίζουν.
Χρειάζεται να ακουστούν οι απόψεις σας.
Υ.Γ. Το βλέπω για ξενύχτι πάλι σήμερα....
Λοιπόν, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το οργανώσουμε και να κατέβουμε δυναμικά στο φεστιβάλ του Kosmos936 στις 11 και 12 Ιουνίου το Θέατρο Βράχων. Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα: 2ο Kosmos Festival - The specials - KosmosΌμως σίγουρα αξίζει τη συμμετοχή και το Φεστιβάλ του KOSMOS FM στις 11-12/6. Αλλά μέχρι τότε θα προλάβουμε να πούμε λεπτομέρειες.
Συμφωνώ και με τις δυο προτάσεις4. Αν μπορούμε να βρισκόμαστε και να ανταλλάσουμε μουσικές θα ήταν ευχής έργο για τις δισκοθήκες μας
5. Εννοείται μπορούμε να συνδυάζουμε άρτον και θεάματα
Για να πω την αλήθεια, είμαι λίγο μπερδεμένη ως προς το που θα "ανεβάσουμε" τα σχετικά βιντεάκια... Και για την αραβική μουσική υπάρχει ξεχωριστό θέμα, αλλά αραβική μουσική έχουμε και εδώ και στο γκρουπ της Αιγύπτου. Κι επίσης στο γκρουπ "Μάμα Άφρικα" υπάρχουν πολλά βιντεάκια με Αφρικανούς καλλιτέχνες http://www.travelstories.gr/%EC%DC%...5%F7%DE%F2-%EA%E9-%FC%F7%E9-%EC%FC%ED%EF.htmlΓια τα ισπανόφωνα τραγούδια υπάρχει θέμα το "musica latina" στους "ισπανόφωνους". με αρκετές λεπτομέρειες μάλιστα. πιθανώς να υπάρχει κάτι όμοιο και στους "Ιταλούς"