• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδεύοντας με τις μουσικές του κόσμου.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δυστυχώς το σύστημα δεν προβλέπει διπλή καταχώρηση ευχαριστώ από το ίδιο άτομο. Έτσι πρέπει να εκφράσω γραπτά τις διπλές μου ευχαριστίες στον/την dorotija για τα δύο προηγούμενα τραγούδια.

Μια πιό "γύφτικη" εκτέλεση του ιδίου τραγουδιού από την ταινία Vengo του Tony Gatlif (Gadjo Dilo, Transylvania Κλπ)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δηλώστε συμμετοχή στο γκρούπ

Με την υπόδειξη και την υποστήριξή σας το γκρούπ "Ταξιδεύοντας με τις μουσικές του κόσμου" έχει ήδη ιδρυθεί. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Kingston

Member
Μπραβο galat,πολυ καλο θεμα.Αντε δημιουργηστε κι ενα γκρουπ να τα λεμε καλυτερα.Επειδη ζουμε σε μια χωρα οπου κυριαρχουν οι 'εμπορικες' μουσικες, ας κανουμε κατι για να μαθουμε κατι παραπανω εκτος απ αυτα που μας ταϊζουν σε ραδιοφωνα,μπαρ,κτλ.(Επειδη κι εγω δεν το κατεχω,πως ανεβαζουμε βιντεακια?Καποιο μελος πριν ειπε κατι για λινκ,παλι δεν καταλαβα,λιγο πιο αναλυτικα παρακαλω?Ευχαριστω.)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οδηγίες για την εισαγωγή video

(Επειδη κι εγω δεν το κατεχω,πως ανεβαζουμε βιντεακια?Καποιο μελος πριν ειπε κατι για λινκ,παλι δεν καταλαβα,λιγο πιο αναλυτικα παρακαλω?Ευχαριστω.)
1. Πατάμε την επιλογή "Απάντηση" για να ανοίξει ο επεξεργαστής του κειμένου.
2. Γράφουμε το κείμενο που θέλουμε.
3. Βρίσκουμε στο youtube το video που θέλουμε να παιχτεί. Αντιγράφουμε από τον browser που χρησιμοποιούμε (π.χ. Internet Explorer, Mozilla Firefox Κλπ) την διεύθυνση URL που αναγράφεται. Η διεύθυνση θα έχει κάποια μορφή σαν κι'αυτή : "
Η αντιγραφή γίνεται με μαρκάρισμα του κειμένου και την επιλογή "Αντιγραφή" από το μενού ή με τα πλήκτρα Ctrl και C πατημένα συγχρόνως.
4. Επιστρέφουμε στο κείμενο της απάντησης και από τα εικονίδια, που βρίσκονται από επάνω επιλέγουμε αυτό, που έχει μια μπλέ υδρόγειο και κάτω δεξιά ένα σήμα σαν κρίκο. Όταν πλησιάζουμε το εικονίδιο αυτό εμφανίζεται το κείμενο "Εισάγετε link". Το εικονίδιο αυτό ανοίγει μία οθόνη στην οποία πρέπει να εισάγουμε την διεύθυνση URL που αντιγράψαμε από το youtube. Αυτό γίνεται είτε με την επιλογή "Επικόλληση", είτε πατώντας συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V.
5. Πατάμε το πλήκτρο με τον τίτλο "Προεπισκόπηση μηνύματος" και ελέγχουμε εάν όλα φαίνονται καλά, αλλιώς διορθώνουμε.
6. Εάν όλα είναι καλά επιλέγουμε το πλήκτρο "Καταχώρηση απάντησης"

Last edited by a moderator:

Gina Bal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Η επιλογή της Gina Bal, που μπορεί βέβαια με τις συμβουλές του hydronetta, να τα καταφέρει και μόνη της. Ευχαριστούμε για την ωραία μουσική
Ήξερα πως να εισάγω λινκ, γενικα!! Απλά νόμιζα οτι λινκ του youtube εισάγεται απο την ανάδειξη στην γραμμη εντολων του επεξεργαστη "youtube"....Anyway..... ευχαριστώ για τις αναρτήσεις!!!!!ειναι εξαιρετικοι μουσικοι....ακουστε και ενα απο τα αγαπημενα μου!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πολύ καλή η σκέψη και η πρόταση για τη δημιουργία του γκρούπ:clap:,γράφτηκα κι εγώ...galat go on!!
Αν και έχω προσωρινό τεχνικό πρόβλημα:D και δεν μπορώ να ακούσω τα τραγουδάκια που βάζετε,τουλάχιστον διαβάζω τα σχετικά...και νοερά ταξιδεύω...

Gina Bal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεν μπορώ να σταματήσω να ψάχνω και να σας στέλνω....
O αυστριακός Parov Stelar για την συνεχεια.....κατα την άποψη μου ειναι υπέροχος μουσικός!!Συνδιάζει άνετα τους μοντερνους ρυθμους με την τζαζ-σουινγκ των 30'ς

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ήξερα πως να εισάγω λινκ, γενικα!! Απλά νόμιζα οτι λινκ του youtube εισάγεται απο την ανάδειξη στην γραμμη εντολων του επεξεργαστη "youtube"....Anyway..... ευχαριστώ για τις αναρτήσεις!!!!!
για τα βινετάκια του youtube υπάρχει και ο τρόπος που αναφέρεται εδώ:
http://www.travelstories.gr/25153-post43.html

Bahari

Member
Ξεσκόνισα τα σιντάκια μου και δηλώνω παρούσα με τους Simentera από το Πράσινο Ακρωτήρι, οι οποίοι έχουν συνθέσει και αρκετά από τα τραγούδια της Cesaria Evora :lol:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τhe Skatalites
μια μπαντα απο το Kingston της Jamaica στα μεσα της δεκαετιας του 60 μας ταξιδευει με αυθεντικους ηχους ska.....
Το συγκροτημα αποτελεσε μεγαλη εμπνευση και δημιουργησε σχολη !!

http://www.skatalites.com/

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα