dk
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βραζιλία
Ετσι κι εγω τα επαιρνα μαζι μου σε ολα τα ευρωπαικα ταξιδια.Οχι ομως στη Μεση ανατολη.
Αν ομως σε επαιρναν τηλεφωνο οι παππουδες και σου ελεγαν οτι το παιδι εχει 40,5 πυρετο και δεν ξερουν τι να κανουν,δεν θα εβλεπες ουτε τις Βρυξελλες.Και εγώ είμαι της άποψης ότι τα παιδιά όταν είναι μικρότερα από 4 χρονών ταλαιπωρούνται με ταξίδια στο εξωτερικό ειδικά όταν αυτά είναι ολιγοήμερα. Η μοναδική φορά που πήραμε μαζί την μεγάλη μου κόρη ήταν πρόπερσι στο Βέλγιο που ήταν 4 χρονών, και τράβηξε 2 μέρες ένα πυρετό 40,5 ακατέβατο, και τρέχαμε σε ντόπιους γιατρούς. Ευτυχώς που μέναμε σε φίλους, φυσικά όμως ούτε Μπρυζ πήγαμε ούτε πουθενα.
Αν σε ενημερωσουν σου χαλανε το ταξιδι,αντιθετα αν δε σου πουν τιποτα και το προβλημα μεγαλωσει,τους ριχνεις ευθυνες γιατι δεν σε ειδοποιησαν.Η θεση τους ειναι πολυ δυσκολη και νομιζω οτι οι περισσοτεροι σε ενημερωνουν για να φυγουν απο την ευθυνη.Οι σωστοί παππούδες δε λένε τέτοια πράγματα απ΄το τηλέφωνο. Απλά πάνε το παιδί στο γιατρό. Μην ξεχνάτε οτι είναι δεδομένη η εμπειρία τους.
Bαγγελη σιγουρα ειναι καλυτερα εδω,αλλα μερικα γεροντια πανικοβαλονται και σου χαλανε το ταξιδι.Εχει τυχει σε φιλους οι οποιοι εφυγαν πριν ολοκληρωθη το ταξιδι μας.Σε προσωπικο επιπεδο οσες φορες τα αφησα τα προσεχαν καλυτερα κι απο μενα.Εσύ κι εγώ έχουμε τα μεγαλύτερα παιδιά και άρα πολλή πείρα.
Το 90% και βάλε, των προβλημάτων αντιμετωπίζονται εύκολα.
Και όπως και να χει, καλύτερα στο γιατρο που ξέρεις εδώ, παρά να ψάχνεις στο εξωτερικό, ακόμη και σε προηγμένη χώρα, γιατί για τις άλλες δεν το συζητώ.