Gulliver
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Τοσκάνη - Βόρεια Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Καλησπέρα σε όλους!Εδώ και λίγο καιρό διαβάζω τις ιστορίες σας οπότε ζήλεψα και είπα και εγώ να κάνω ένα road-trip με την κοπέλα μου το καλοκαίρι, τον Αύγουστο, στην Τοσκάνη και στην Λομβαρδία.
Πιο αναλυτικά, λέμε να ξεκινήσουμε από Ancona, να συνεχίσουμε σε όλη την Toscana να ανέβουμε προς το Milano και μετά λίγο πιο βόρεια προς Como και Belaggio. Επίσης αν μας φθάσουν οι μέρες λέμε να πάμε Venezia.
Διάρκεια ταξιδιού: 9 διανυκτερεύσεις (+ 2 νύχτες στο πλοίο από Πάτρα).
Θέλω την γνώμη σας λοιπόν, να μου προτείνετε σε ποιες περιοχές θα μπορούσα να μείνω(+αν έχετε υπόψιν σας κάποιο low-budget ξενοδοχείο)και τι δεν πρέπει με τίποτα να χάσω!Θα είμαι με το δικό μου αυτοκίνητο οπότε θα έχω άνεση κινήσεων!!!!!!
Grazie a tutti!
Πιο αναλυτικά, λέμε να ξεκινήσουμε από Ancona, να συνεχίσουμε σε όλη την Toscana να ανέβουμε προς το Milano και μετά λίγο πιο βόρεια προς Como και Belaggio. Επίσης αν μας φθάσουν οι μέρες λέμε να πάμε Venezia.
Διάρκεια ταξιδιού: 9 διανυκτερεύσεις (+ 2 νύχτες στο πλοίο από Πάτρα).
Θέλω την γνώμη σας λοιπόν, να μου προτείνετε σε ποιες περιοχές θα μπορούσα να μείνω(+αν έχετε υπόψιν σας κάποιο low-budget ξενοδοχείο)και τι δεν πρέπει με τίποτα να χάσω!Θα είμαι με το δικό μου αυτοκίνητο οπότε θα έχω άνεση κινήσεων!!!!!!
Grazie a tutti!