• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδάκι σε Τοσκάνη-Λομβαρδία

harisma23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία (μάλλον)
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Η διαφορά πάντως της διαδρομής για Φλωρεντία από τα αεροδρόμια Ρώμης και Μιλάνου είναι μάλλον ασήμαντη: 365 Km από Malpensa και 304 Km από Fiumicino. Οπότε μάλλον διαλέγεις αυτό για το οποίο βρίσκεις φθηνότερα αεροπορικά.

Και βεβαίως η διαδρομή από Μιλάνο έχει έξτρα bonus την υπέροχη Μπολόνια, μια εξαιρετικά "ζωντανή" πόλη η οποία φημίζεται και για το καλύτερο ίσως φαγητό της Ιταλίας. :clap:

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Η διαφορά πάντως της διαδρομής για Φλωρεντία από τα αεροδρόμια Ρώμης και Μιλάνου είναι μάλλον ασήμαντη: 365 Km από Malpensa και 304 Km από Fiumicino. Οπότε μάλλον διαλέγεις αυτό για το οποίο βρίσκεις φθηνότερα αεροπορικά.

Και βεβαίως η διαδρομή από Μιλάνο έχει έξτρα bonus την υπέροχη Μπολόνια, μια εξαιρετικά "ζωντανή" πόλη η οποία φημίζεται και για το καλύτερο ίσως φαγητό της Ιταλίας. :clap:
Α τέλεια χαίρομαι:lol: που το ακούω γιατι θα βρεθώ για 2 μέρες 9 με 11 Ιουλίου στη Μπολόνια Τι έχεις να μου προτείνεις τι είναι αυτό που δεν πρέπει να χάσω;;;Μήπως εχεις να μου προτείνεις συγκεκριμμένα εστιατόρια ;αν θυμάσαι βέβαια
Ευχαριστώ

astrah

Member
Επόμενο Ταξίδι
ταξίδι να'νε κ οπου να'νε
Ταξίδι-Όνειρο
το γυρο του κοσμου!
εγω ετοιμαζομαι να κλεισω εισητιρια για οδικο ταξιδι ιταλια ως εξης(ακομα δεν το εχω οριστικοποιησει): φευγω απο ηγουμενιτσα και πηγαινω φλωρεντια κατευθειαν .μενω 3 βραδια και μια απο της 3 μερες πηγαινω san gimigniano και siena(θα μπορεσω λες να παω και μια πιζα; ή δεν θα προλαβω να δω την φλωρεντια καθολου).
4 μερα αναχωρώ για λιμνες ψαχνω ακομα που να μεινω ειναι ολα λιγο πανω απο το ποσο που σκοπευω να δωσω . εκει μενω 2 νυχτες γυριζοντας την περιοχή(como bellagio,lugano) την 3 μερα φευγω για μιλανο.. απο οτι διαβασα δεν λεει και πολλα εκτος απο τα ψώνια αλλά θελω να παω και εκει. μια νυχτα μιλανο και επιστροφη την επομενη στην ανκονα.συνοψιζω 1 μερα καραβι 3 μερες ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 2 μερες κομο 1 μερα μιλανο. και τωρα ακούω οτι μπορειτε να μου πείτε σιγουρα θα ειναι προς όφελος μου.με εχουν προβληματίσει με τον δακτύλιο αλλα πιστεύω με το GPS θα ειμαι οκ..... και ξερω ειναι πολοι οι προορισμοι αλλα τι να κανουμε εαν θελεις να γυρισεις τον κοσμο πρεπει να κανεις και συμβιβασμους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom