michalis_ml
Member
Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,το dolphin lodge μπήκε στο πρόγραμμα λόγω της κοπέλας που έχει έρωτα με τα δελφίνια και λόγω ακύρωσης του tour στην lovina λόγω απόστασης και ώρας που χρειάζεται να ξυπνήσεις για να είσαι εκεί έγκαιρα.Θεωρώ πως θα είναι τόση η κούραση που δεν θα καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε και σ αυτό. Τώρα για το elephant park το λες για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων? Ο besakih είναι τόσο εντυπωσιακός σε σχέση με τους υπόλοιπους,διάβασα πως θεωρείται ο ναός των ναών στο μπαλί αλλά με βάση κριτικές και διαδρομής αποφάσισα να τον αφήσω απέξω.Dreamland τόσο καλή? 'Εχεις πάει σε κάποια απο τις δυο που ανέφερα?Δύο ελλείψεις βλέπω. Δεν έχεις βάλει τον σημαντικότερο ναο του Μπάλί (Βesakih temple) και την καλύτερη κατα την γνώμη μου παραλία, την dreamland. Είναι πιεστικό αλλα και έγω ψυχαναγκαστικός είμαι στα ταξίδια μου, οπότε σε καταλαβαίνω. Να σου πω πάντως οτι την επόμενη φορά που θα πάω (αυτό είναι σίγουρο) θα πάω χωρις κανένα προγραμμα να το ευχαριστηθώ!
Τέλος, με θλίβει το γεγονός οτι νέοι άνθρωποι το 2019 επιλέγουν να διασκεδάσουν σε elephant park & dolphin lodge αλλά οκ, ο καθένας οτι νομίζει...