Δε ρίχνεις μια ματιά στο spotted by locals?Έχει βρει κανένας κάποιο χάρτη από το βελιγράδι για να κατεβάσω;Ή κάποιον οδηγό γενικά;
Από τα τείχη που βρίσκονται περιμετρικά του πάρκου Kalemegdan έβγαλα πολλές ωραίες φωτογραφίες όχι τόσο της πόλης βέβαια όσο του ποταμού Σάβα που εκτείνεται από τη Σλοβενία,διασχίζει την Κροατία και τη Βοσνία και εκβάλει στον Δούναβη ακριβώς στο Βελιγράδι.Ξέρει κανένας να προτείνει κάποιο καλό σημείο στο Βελιγράδι το οποίο να έχει καλή θέα και να βγαίνουν ωραίες φωτογραφίες, να φαίνεται ωραία η πόλη κτλ κτλ;
Εγώ έμεινα σε αυτό και μου άρεσε πολύ.Δίπλα στο πάρκο και πολύ κοντά στο κέντρο σε όμορφη γειτονιάΓεια σας, παιδιά! Ετοιμαζόμαστε για ένα ταξιδάκι για τις γιορτές στο Βελιγράδι και θα ήθελα λιγάκι τη βοηθειά σας.
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη που να μείνουμε...από οτι είδα έχει πολλά διαμερίσματα ποιο πολλά από ξενοδοχεία εσείς τι θα μου προτείνατε?
Λέμε για κέντρο είναι καλά?
Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία έχετε να μου δώσετε είναι ευπρόσδεκτη!!!
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
Όλες οι φωτογραφίες που έβγαλα στο Βελιγράδι ήταν πολύ καλές. Αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το μέρος αλλά την οπτική και την λήψη.Ξέρει κανένας να προτείνει κάποιο καλό σημείο στο Βελιγράδι το οποίο να έχει καλή θέα και να βγαίνουν ωραίες φωτογραφίες, να φαίνεται ωραία η πόλη κτλ κτλ;
Μάλιστα. Πάω και με μισή καρδια, μ' αυτό με αποτελείωσες.Ωραια η πολη , δε νομιζω Τακη .
Ταλαιπωρημενη πολη ειναι , εχει φαει τοσες βομβες .... τι να σε κανωΜάλιστα. Πάω και με μισή καρδια, μ' αυτό με αποτελείωσες.
Και τι έγινε.Μόνη σου θα διαπιστώσεις αν είναι ή δεν είναι. Δεν είναι να τρελαθείς αλλά θα σου αρέσουν κάποια σημεία της και θα περάσεις καλά.Είναι ζωντανή πόλη.Μάλιστα. Πάω και με μισή καρδια, μ' αυτό με αποτελείωσες.
Έλα ηρέμησε λέμε. Ταξιδάκι είναι, πόσο χάλια να είναι!Μάλιστα. Πάω και με μισή καρδια, μ' αυτό με αποτελείωσες.