oanna mpourletou
Member
αυτο για οποιον θελει να παει βελιγραδι και νοβι σαντ εκτυπωστε την ιστορια του gianniamits και τον ταξειδιωτικο οδηγο της malysa και φυγετε ξεγνοιαστοι θα τα δειτε ολα ξεκουραστα και πληρως
Καλησπέρα στο φόρουμ!Γεία σας παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς τι παιζει με το τρένο για Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη? Σκεφτομαστε να πάμε για τις γιορτές.Είναι παλίο?Είναι ασφαλή? Να το επιλέξουμε ή να το ξεχάσουμε?
Δεν ξέρω αν έχει κουκετες αλλά εγώ έκλεισα κουπέ απλό..ο ελεγκτής κλείδωσε κ κοιμήθηκα κανονικά..ΟΚ, σ'ευχαριστώ πολύ Θάλεια!
Στο ανέβασμα διάβασα πως δεν έχει κουκέτες.
Στο κατέβασμα από Βελιγράδι μπορώ να κλείσω κουκέτα?
Τί κουκέτες έχει?
8κλινες? 6 κλινες? 4κλινες?
Αν κλείσω το εισιτήριο μετ'επιστροφής, είναι σίγουρα εξασφαλισμένη η κουκέτα σε περίπτωση που την πληρώσουμε έξτρα?
Στο site του trenose λέει από 8Ε, έχει 4κλινες μιας και θα είμαστε 2 ζευγάρια?
Thanks again!
Βρίσκω πολύ ακριβή την ενοικίαση. η διαδρομή δεν είναι και πολύ ενδιαφέρουσα, όποτε καλύτερα να στραφείς στο τρένο ή λεωφορείο. Χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα.Πως κυμαίνονται οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου και κατά πόσο είναι έυκολο από το Βελιγράδι να πάω ξέρω γω Ζάγκρεμπ (από ταξιδιωτικα εγγραφα αν χρειάζεται κάτι)
Και τα δυο είναι πολύ κεντρικά. Θα προτιμούσα το πρώτο γιατί είναι σε πιο ωραία περιοχή κοντά στο κοινοβούλιο. Το δεύτερο είναι σε πιο άχαρη περιοχή, πάνω σε κεντρικό δρόμο. Βέβαια από πάνω του (στο χάρτη) προς το κάστρο βρίσκεται μια από τις ωραιότερες γειτονιές του Βελιγραδίου, η Kosančićev Venac, η πιο παλιά της πόλης. Αμυδρά κάτι θυμάμαι για ανηφόρες.Οι γνώστες του Βελιγραδίου τι λένε για αυτά τα δυο καταλύματα;
https://www.booking.com/hotel/rs/dominic-smart-amp-luxury-suites-parliament.el.html?aid=304142;label=gen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNYBGhciAEBmAEIuAEGyAEP2AED6AEBkgIBeagCAw;sid=e89514b8b8bbbbdc9e67fde3f5026489;dest_id=-74897;dest_type=city;dist=0;hapos=4;hpos=4;room1=A,A;sb_price_type=total;srepoch=1511850946;srfid=a2a628c4bb744cf86c0cf993dad87ddf39939197X4;srpvid=ebc62e6140cc0053;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl
https://www.booking.com/hotel/rs/br...recv=1&sb_price_type=total&type=total&vhic=1&