ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ρε παιδιά συγνώμη το vapiano ειναι αλυσίδα με πάστα και self service εκει θα πάτε για φαΐ ; Καλυτερα στη καφανα και πλεσκαβιτσα στο χερι
Εαν θα είναι κάπως έτσι, τότε ειναι που αξίζει χαχαTo νησάκι Ada αξίζει το καλοκαίρι ή .... θα είναι κάπως έτσι ;;; ( φώτο απο google )
Καπως ετσι ειναι, δεν πιστευω να σε χαλαειTo νησάκι Ada αξίζει το καλοκαίρι ή .... θα είναι κάπως έτσι ;;; ( φώτο απο google )
Αξίζει και με το παραπάνω, το έχω επισκεφτεί παραπάνω από μια φορά και προσωπικά ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία που έχω δει. Δεν είμαι των μουσείων βασικά, αλλά εκεί μου άρεσεΠολύ πιθανό στην επιστροφή μας από Βουδαπέστη να μείνουμε και 1 βράδυ Βελιγράδι για να είναι και το ταξίδι πιο άνετο.Έχω διαβάσει για τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης αλλά δεν βρήκα κάτι για το μουσείο Tesla.Όποιος το γνωρίζει ας βοηθήσει, αξίζει μια επίσκεψη ή όχι?
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ, θα φύγω πρωί από Βουδαπέστη για να προλάβω να το επισκεφθώ.Αξίζει και με το παραπάνω, το έχω επισκεφτεί παραπάνω από μια φορά και προσωπικά ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία που έχω δει. Δεν είμαι των μουσείων βασικά, αλλά εκεί μου άρεσε
Krunska 51, 11000 Belgrade, SerbiaΕυχαριστώ, θα φύγω πρωί από Βουδαπέστη για να προλάβω να το επισκεφθώ.