Θέλω να πετάξω Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο για 10-11 μέρες. Δεν έχω κάποια αυστηρή δέσμευση. Οποτεδήποτε από τους 2 μήνες βρω καλή τιμή.Με μπέρδεψες....πότε θέλεις να πετάξεις;
Και να υποθεσουμε οτι Αθήνα Μιλάνο θα βρείς κατι οικονομικό.Για την TAP Portugal τι γνώμη έχετε; Επειδή παρακολουθώ καθημερινά τις τιμές, είδα μια προσφορά με 304 ευρώ μετ επιστροφής..(από Μιλάνο μέσω Λισαβώνας) Για Ιούνιο βέβαια. Αν υπάρξει κάτι παρόμοιο και για τους μήνες που θέλω να το κλείσω; Δεν έχω ξαναταξιδέψει με αυτήν.
Σοφοκλή, καλή τύχη στο εγχείρημά σου!!Πετάω το Σάββατο για Νέα Υόρκη για 9 μέρες με 1 διανυκτέρευση Γενεύη, 1 Μαΐάμι και 7 Νέα Υόρκη το budget μου είναι περίπου στα 1200€, όπου 380€ τα αεροπορικά με swiss απο skg ,110€ Νέα Υορκη -Μαΐάμι(round trip) με Frontier air line, 50€ το ξενοχειο στη Γενεύη (Best western hotel strasbourg) 270€ στη Νέα Υόρκη για 7 βράδια (US Pacific hotel) στη chinatown και 15€ (The Tropics hotel and hostel south beach) επισης Μetrocard 30€ στη ΝεαΥορκη και 30€ Top of the rock , μουσεία πληρώνεις όσο θέλεις στα πιο πολλά και γενικά υπάρχουν πολλά free που μπορείς να κάνεις σύνολο 885€ και έχω να περάσω 9 μέρες με 35€ τη μερα τρώγoντας street food οπως λεει και ο Andrew Zimmern "the best food served on the street",όλα κλεισμένα από Φεβρουάριο με συνολικό κόστος 1200€ τώρα αν βγει 1300€ δε θα πεθάνω άλλα είμαι της λογικής των πολλών ταξιδίων με όσο πιο μικρο bugdet μπορώ.Θα σας γράψω το τελικό κόστος όταν γυρίσω.
Πετάω το Σάββατο για Νέα Υόρκη για 9 μέρες με 1 διανυκτέρευση Γενεύη, 1 Μαΐάμι και 7 Νέα Υόρκη το budget μου είναι περίπου στα 1200€, όπου 380€ τα αεροπορικά με swiss απο skg ,110€ Νέα Υορκη -Μαΐάμι(round trip) με Frontier air line, 50€ το ξενοδοχείο στη Γενεύη (Best western hotel strasbourg) 270€ στη Νέα Υόρκη για 7 βράδια (US Pacific hotel) στη chinatown και 15€ (The Tropics hotel and hostel south beach) επισης Μetrocard 30€ στη ΝεαΥορκη και 30€ Top of the rock , μουσεία πληρώνεις όσο θέλεις στα πιο πολλά και γενικά υπάρχουν πολλά free που μπορείς να κάνεις σύνολο 885€ και έχω να περάσω 9 μέρες με 35€ τη μερα τρώγoντας street food οπως λεει και ο Andrew Zimmern "the best food served on the street",όλα κλεισμένα από Φεβρουάριο με συνολικό κόστος 1200€ τώρα αν βγει 1300€ δε θα πεθάνω άλλα είμαι της λογικής των πολλών ταξιδίων με όσο πιο μικρο bugdet μπορώ.Θα σας γράψω το τελικό κόστος όταν γυρίσω.
Δε βρήκα ,η πτήση είναι skg-NewYork-skg 380€ και εσωτερική πτήση roundtrip για Miami 110€ με Frontier airlines.και εγω με swiss ειχα παει αλλα μεσω ζυριχης. 380 ευρω που την βρηκες την πτηση με swiss ? skg - jfk , mia - skg ??
η υπερατλαντικη πτηση με ποια εταιρια ειναι?Δε βρήκα ,η πτήση είναι skg-NewYork-skg 380€ και εσωτερική πτήση roundtrip για Miami 110€ με Frontier airlines.
Με Swiss πάω μεσω Γενεύης και γυρίζω με Austrian μέσω Βιέννης.η υπερατλαντικη πτηση με ποια εταιρια ειναι?