• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Ταξίδι στη Γαλλία

eva m

Member
Επόμενο Ταξίδι
γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
γεια σας !είμαι νέο μέλος και χαίρομαι πολύ που επιτέλους είμαι μέλος σε αυτό το σίτε!είμαι 20 χρονών και αυτό το καλοκαίρι μάλλον θα πάω ταξίδι στη Γαλλία!!!! :xmas_biggrin: έχω μερικές απορίες!!

1η μήπως ξέρετε καμιά καλή προσφορά για αεροπορικά?

2η έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιοπρεπές ξενοδοχείο?

3η κάποιο καλό μαγαζί για φαγητό?

τα λεφτά που διαθέτω είναι αρκετά!:xmas_mrgreen:

σκεφτόμαστε για Αύγουστο να πάμε!!
ευχαριστώ!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Καλώς ήρθες. Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα και με άλλο τίτλο.

Για να σε βοηθήσουμε θα πρέπει να μας πεις σε ποιό μέρος στη Γαλλία θέλεις να πας.

Εν τω μεταξύ υπάρχουν ήδη αρκετές πληροφορίες στο forum για πολλά μέρη της Γαλλίας.

Μπορείς να διαβάσεις τα θέματα στην ενότητα της αναζήτησης πληροφοριών καθώς και τις ταξιδιωτικές ιστορίες των μελών για να πάρεις ιδέες.

Αυτά όλα θα τα βρεις εδώ:
Ευρώπη - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
http://www.travelstories.gr/glossary/18233-%E3%E1%EB%EB%DF%E1.html

marquis

Member
Για να βοηθήσουμε αποτελεσματικά θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Η Γαλλία είναι ολόκληρη χώρα με τεράστιο αριθμό καταλυμάτων και συνεπώς οι προτάσεις που μπορεί να γίνουν είναι αναρίθμητες.

Πες μας πρώτα πόσο καιρό θέλετε να κάτσετε, ποιο/α μέρος/η σκέφτεστε να επισκεφθείτε, τι ενδεχομένως θα θέλατε να δείτε, καθώς και πόσα χρήματα σκοπεύετε να διαθέσετε.

Γενικά το καλοκαίρι δεν έχει πολλές αεροπορικές προσφορές. Με μία πρόχειρη αναζήτηση που είδα για δρομολόγια από Αθήνα κατά το τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου τα εισιτήρια για Παρίσι κυμαίνονταν στα 250ευρώ, ενώ για Μασαλία ή Τουλούζη από 180ευρώ, με τις απευθείας πτήσεις της Air France.

eva m

Member
Επόμενο Ταξίδι
γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ευχαριστώ απλά επειδή είμαι καινούργια δεν τα έχω καταλάβει και πάρα πολύ καλά!θέλω να πάω μόνο στο Παρίσι για αρχή!σε ευχαριστώ πολύ....θα το διαβάσω. αλλά μια ερώτηση πως πάμε στις ενότητες και ανοίγουμε καινούργιο τόπικ?

θέλουμε να κάτσουμε για 10 μέρες!περίπου 600 ευρώ!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
ευχαριστώ απλά επειδή είμαι καινούργια δεν τα έχω καταλάβει και πάρα πολύ καλά!θέλω να πάω μόνο στο Παρίσι για αρχή!σε ευχαριστώ πολύ....θα το διαβάσω. αλλά μια ερώτηση πως πάμε στις ενότητες και ανοίγουμε καινούργιο τόπικ?
Για την πλοήγησή σου στο forum, διάβασε αυτό, θα σε βοηθήσει:
Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια - TravelStories Tour

Επιπλέον για το Παρίσι δες και εδώ:
Παρίσι - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
Ερωτευμένοι με το Παρίσι - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

eva m

Member
Επόμενο Ταξίδι
γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Τα 600€ για αεροπορικα+ξενοδοχειο για 10 μερες δεν φτανουν. Γιατι να μεινεις ομως 10 μερες Παρισι, νομιζω θα χαλασεις πολλα λεφτα και θα βαρεθεις, μπορεις αμα εχεις μερες και λεφτα να πας εκδρομη Λιλ, Βρυξελλες και Ρουεν...

marquis

Member
10 μέρες για το Παρίσι είναι μια χαρά ειδικά αν πάει κανείς για πρώτη φορά. Έχει τόσα πράγματα να δει κανείς που δε νομίζω ότι θα βαρεθεί.
Τώρα αν τα 600 ευρώ είναι με αεροπορικά τότε δύσκολα τα πράγματα, αν όμως είναι κατ' άτομο μόνο για διαμονή υπάρχουν κάποιες επιλογές, ίσως και σε κεντρικά σημεία.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τα 600€ για αεροπορικα+ξενοδοχειο για 10 μερες δεν φτανουν. Γιατι να μεινεις ομως 10 μερες Παρισι, νομιζω θα χαλασεις πολλα λεφτα και θα βαρεθεις, μπορεις αμα εχεις μερες και λεφτα να πας εκδρομη Λιλ, Βρυξελλες και Ρουεν...
Ελα μου...

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Η επιλογη ειναι δικια της, ας μαζεψει αποψεις και ας κρινει... Επισης νομιζω ειναι νωρις να κλεισεις εισιτηρια για 7 μηνες μπροστα, ολο και καποια προσφορα θα βρεις τους επομενους μηνες. Ειδικα οταν αυτη την περιοδο για Παρισι απευθειας τα εισιτηρια ειναι αρκετα τσουχτερα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom