Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Ξεφύγουμε απο το θεμα
Πέρσυ συνταξίδευα με έναν αστυνομικό και είχε τέτοια ταυτότητα.κι ο μηχανικός έχει τη δυνατότητα να του πας την μηχανή σου , να σου την κάνει φύλλο και φτερό , να σε χρεώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει και να μην κάνει και σωστή δουλειά!!!! άλλωστε μπορεί να ισχύει αυτό που λέει η Φένια....να έχουν πάρει καινούργιες ταυτότητες (του ΑΝτίχριστου ) και να μην ξέρει ο άνθρωπος τι παίζει στο εξωτερικό....τώρα θα μου πεις γιατί ρώτησε εδώ και δεν ρώτησε το αφεντικό του.....ίσως και να έκρινε ότι εδώ θα έπαιρνε λόγω ταξιδιωτικής πείρας μία πιο εμπεριστατωμένη απάντηση!!!
battered_suitcase;36344 (εκτός αν κάποιος είναι αστυνομικός και γνωρίζει στα σίγουρα).[/QUOTE said:
??
Συμφωνω απολυτα.... χρειάζεται διαβατηριο για τους ενστολους οταν ταξιδευουν για ευρωπη, δεν μπορεις με υπηρεσαικη ταυτοτητα.Επειδή την έχει πατήσει ο αδερφός μου στο παρελθόν, μην ακούς τον καθένα γιατί φοβάμαι πως θα έχεις άσχημες επιπτώσεις..
Εμάς μας είπαν στο αεροδρόμιο οτι δεν μπορείς να ταξιδέψεις με την υπηρεσιακή..
Ο υπάλληλος μας εξήγησε πως και να τον άφηνε να ταξιδέψει απο Ελλάδα θα είχε πρόβλημα στην επιστροφή...
Έτσι έχασε το ταξίδι και του έγινε μάθημα...
Διαβατήριο λοιπόν...
Μια και εισαι αστυνομικος θα επρεπε να γνωριζεις οτι δεν μπορεις να ταξιδεψεις
με υπηρεσιακη ταυτοτητα,αλλα μονο με διαβατηριο.
Φιλοι panpan & Spyros-007 τα σχόλια σας έχουν ένα ελάχιστο ύφος απαξίωσης η παρερμήνευσα ?Το γεγονός ότι ένας αστυνομικός ερωτά για την ισχύ της "αστυνομικής του ταυτότητας" εδώ έμενα μου δημιουργεί μια μικρά ανησυχία ...
Κι εγώ από πρόσφατη εμπειρία ξέρω το ακριβώς αντίθετο.Για τις χώρες εντός Sengen μπορείς να ταξιδέψεις μόνο με την υπηρεσιακή ταυτότητα.Συμφωνω απολυτα.... χρειάζεται διαβατηριο για τους ενστολους οταν ταξιδευουν για ευρωπη, δεν μπορεις με υπηρεσαικη ταυτοτητα.
Σου το γραφω απο προσφατη εμπειρια