Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
δεν εβαλες και εσυ ενα @ πριν το vegerazaros να το δω αμεσωςVegerezaros, εχεις ανακαλυψει κατι νεο για την πολη, βολτα....φαγητο ....απο αυτα τα ωραια ....?
δεν εβαλες και εσυ ενα @ πριν το vegerazaros να το δω αμεσωςVegerezaros, εχεις ανακαλυψει κατι νεο για την πολη, βολτα....φαγητο ....απο αυτα τα ωραια ....?
Στα πλαίσια της εμπιστοσύνης που σου έχω ακύρωσα την 1η βραδιά και θα το κάνουμε throughout sultanahmet (ασιατική πλευρά άκυρη)...τώρα αν τελικά τα καταφέρουμε δωμάτιο θα βρούμε...Πολλα και θα προσπαθησω να απαντησω..αν χασω τη σειρα sorry..
1 . οπωσδηποτε μια σταση..πχ Καβαλα...για ξεκουραση τα ποδια των κοριτσιών θα πριστουν τοσες ωρες καθιστες εστω και αν υπολογιζετε σε ενδιαμεσες στασεις...
2.ΧΑΜΑΜ ουτε να το σκέφτεσαι.
3. απο yenikapi δεν εχει νοημα...να πας Ασιατικη πλευρα...γιατι απο εμμινονου μπορεις να παρεις καραβακι με την Ισταμπουλκαρτ ή εκει διπλα απο sirkesi να πατε με το υποθαλλασιο τραινο Marmaray ξεκιναει απο το σταθμο τραινων το κτηριο με ροζ τουβλακια απεναντι απο τη σταση τραμ sirkesi...σε πηγαινει Uskundar και απο εκει kadikoy με μινι βαν τα Ντολμους που θα τα βρεις στο λιμανι ή με λεωφορειο...αυτο αν θελετε να κανετε μια πιο μεγαλη βολτα
4.Δωματιο αλλαξε και κλεισε μια μερα αργοτερα ( γιατι την διανυχτερευση εντος Ελλαδας την πρωτη μερα πρεπει να την κανετε) και κανε την κρατηση εως τελος. Στην Ασιατικη πλευρα δεν εχει οικονομικα ξενοδοχεια καλα..και οσα ειναι φτηνα ειναι χάλια πιο χάλια απο αυτα στην Ομονοια..( οικονομικο για μενα ειναι εως 40 ευρώ το δικλινο αν διαθετεις παραπανω τοτε θα βρεις κατι καλο)
5. Street food καλο αλλα τις περισσότερες φορες καφτερο και βαρύ Τα Balkan Locantasi (εχει και κοντα στην Ταξιμ εκτός απο περιοχή Sirkesi) ειναι καλη λυση γιατι μαγειρευουν με λαδι και χωρις πολλα αλατια και μπαχαρια...παρόμοια μαγειρεία θα βρεις αλλα μακρια απο αυτα που ειναι πανω σε τουριστικους δρομους. Και μην καθεστε σε εστιατορια θα πληρώνετε πολλα και θα τρωτε λιγο
Οπωσδηποτε θα βγαλετε καρτα..εστω και μια..για τους 4 αλλα το ξενοδοχειο που θα μεινετε εχει Παρκινκ για το αυτοκινητο...πολυ σημαντικό να συνεννοηθείς μαζι τους για αυτο.
6 μερες η @Vegerazaros ηταν στο Δουβλινο![]()
Μια χαρα , τα κοριτσια δεν ειναι πρωταρες ξερουν!..αν οπωσδηποτε θελετε Τουρκια πρωτο βραδυ δες Ανδριανουπολη!..και με την Ανατολή μπες στη Πόλη..Αλλη αίσθηση View attachment 134540παιδι μου!Στα πλαίσια της εμπιστοσύνης που σου έχω ακύρωσα την 1η βραδιά και θα το κάνουμε throughout sultanahmet (ασιατική πλευρά άκυρη)...τώρα αν τελικά τα καταφέρουμε δωμάτιο θα βρούμε...
Vegerazaros σε ευχαριστώ πολύ![]()
Καλά να περάσουμε τοτε κ με το καλό να γυρίσουμε....ελπίζω να με μαγέψει τοσο η Κωνσταντινούπολη που να μην τα σκέφτομαι....που θα μεινετε αν επιτρέπεται????Μην μασας.. την Πέμπτη έρχομαι και εγώ.. Αμα κανουν καμια μ@λακί@, θα τους πλακώσουμε μαζί..![]()
Και γω ερχομαι ΠαρασκευηΚαλά να περάσουμε τοτε κ με το καλό να γυρίσουμε....ελπίζω να με μαγέψει τοσο η Κωνσταντινούπολη που να μην τα σκέφτομαι....που θα μεινετε αν επιτρέπεται????