• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Οχι το εισιτηριο εννοω και απο οτι λενε δεν το βγαζεις με συγκεκριμενη ημερομηνια αλλωστε αν δεις δεν στο ζηταει,και εχει ισχυ για ενα χρονο νομιζω.Οποτε πας οποτε θελεις....

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Οχι το εισιτηριο εννοω και απο οτι λενε δεν το βγαζεις με συγκεκριμενη ημερομηνια αλλωστε αν δεις δεν στο ζηταει,και εχει ισχυ για ενα χρονο νομιζω.Οποτε πας οποτε θελεις....
Α, αν είναι έτσι ΟΚ.

Πάντως αν έχεις σκοπό να επισκεφτείς κι άλλα μουσεία, δες και την περίπτωση του πάσου. Εμάς μας εξυπηρέτησε πολύ. Και πιο οικονομικά μας βγήκε και γλυτώσαμε τις ουρές. Κι επίσης δεν χρειάζεται να το αγοράσεις απ' το ιντερνετ και να σκοτίζεσαι. ;)

Last edited:

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Υπολογιζοντας ποσα χρηματα χρειαζομαι για το Τοπ-καπι με το χαρεμι την Αγια Σοφια και τη Μονη της Χωρας που θελω να παω τα εισιτηρια κοστιζουν 90 λιρες και η καρτα που εχεις 72 ωρες δηλαδη 3 μερες οποτε τα βλεπεις ολα πολυ ανετα κοστιζει 85 λιρες....συνεπως εχεις δικιο συμφερει,απλα σε δεσμευει χρονικα....

karfitsa

Member
Υπολογιζοντας ποσα χρηματα χρειαζομαι για το Τοπ-καπι με το χαρεμι την Αγια Σοφια και τη Μονη της Χωρας που θελω να παω τα εισιτηρια κοστιζουν 90 λιρες και η καρτα που εχεις 72 ωρες δηλαδη 3 μερες οποτε τα βλεπεις ολα πολυ ανετα κοστιζει 85 λιρες....συνεπως εχεις δικιο συμφερει,απλα σε δεσμευει χρονικα....
Δυστυχως,το Μουσειο της Χωρας,δεν περιλαμβανεται στο museum pass....νομιζω,εδω ειναι πιο ξεκαθαρο τι βλεπεις με την 3/μερη και τι με την 5/μερη.Παντως ακομη και ετσι,παλι σε συμφερει.....http://www.wittistanbul.com/magazine/what-is-the-istanbul-museum-pass-and-should-i-get-one/

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Δυστυχως,το Μουσειο της Χωρας,δεν περιλαμβανεται στο museum pass....νομιζω,εδω ειναι πιο ξεκαθαρο τι βλεπεις με την 3/μερη και τι με την 5/μερη.Παντως ακομη και ετσι,παλι σε συμφερει.....http://www.wittistanbul.com/magazine/what-is-the-istanbul-museum-pass-and-should-i-get-one/
Εχεις δικιο και απο οτι βλεπω δεν εχει και το χαρεμι....

Για δες λιγο αυτο (http://www.muze.gov.tr/en/cards-and-tickets/museum-pass/about-museum-pass_44.html

Last edited by a moderator:

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
@sif..... Στο λινκ που παραθέτεις λέει πως το πάσο ισχύει για 5 μέρες και βέβαια περιλαμβάνει όλα όσα θέλεις να δεις (και η Μονή της Χώρας και τα χαρέμι είναι μέσα)

5 DAYS 85 TL
Hagia Sophia Museum, Topkapı Palace Museum and *Harem Apartments, İstanbul Archaeological Museums, İstanbul Mosaic Museum, **Museum of Turkish and İslamic Arts, Museum for the History of Science and Technology in Islam, Chora Museum, Galata Mevlevi House Museum, Yıldız Palace, Rumeli Hisar Museum, Fethiye Museum

*Harem section is inside the Topkapı Palace and the visit is optional.
**Due the essential maintenance works, the museum will be closed off the public.

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
@sif..... Στο λινκ που παραθέτεις λέει πως το πάσο ισχύει για 5 μέρες και βέβαια περιλαμβάνει όλα όσα θέλεις να δεις (και η Μονή της Χώρας και τα χαρέμι είναι μέσα)

5 DAYS 85 TL
Hagia Sophia Museum, Topkapı Palace Museum and *Harem Apartments, İstanbul Archaeological Museums, İstanbul Mosaic Museum, **Museum of Turkish and İslamic Arts, Museum for the History of Science and Technology in Islam, Chora Museum, Galata Mevlevi House Museum, Yıldız Palace, Rumeli Hisar Museum, Fethiye Museum

*Harem section is inside the Topkapı Palace and the visit is optional.
**Due the essential maintenance works, the museum will be closed off the public.
Ναι αυτό είδα και εγώ τώρα τι ισχύει θα το δω από κοντά την άλλη Κυριακή.αυτό θα αγοράσω με συμφέρει πάρα πολύ...Ευχαριστώ...

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Ναι αυτό είδα και εγώ τώρα τι ισχύει θα το δω από κοντά την άλλη Κυριακή.αυτό θα αγοράσω με συμφέρει πάρα πολύ...Ευχαριστώ...
Μημπως..λεω εγω τωρα μημπως? Αν πηγαινεις για πρωτη φορα να μην φας ολες τις ωρες σου μεσα σε μουσεια?...

karfitsa

Member
Τωρα ειδα οτι το λινκ που εβαλα,δεν εχει το χαρεμι....τον περασμενο Φεβρουαριο,ηταν μεσα στην τριημερη,παντως....Τελος παντων sif,οταν πας θα δεις και θα αποφασισεις.

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Μημπως..λεω εγω τωρα μημπως? Αν πηγαινεις για πρωτη φορα να μην φας ολες τις ωρες σου μεσα σε μουσεια?...
Έχω στη διάθεσή μου 8 μέρες οπότε έχω πολύ χρόνο....

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Τωρα ειδα οτι το λινκ που εβαλα,δεν εχει το χαρεμι....τον περασμενο Φεβρουαριο,ηταν μεσα στην τριημερη,παντως....Τελος παντων sif,οταν πας θα δεις και θα αποφασισεις.
Πες βρε στο κοριτσι οτι το χαρεμι ειναι μουφα....μην το πω εγω κ θεωρηθω παλι γραφικη...οτι το ισλαμικης τεχνης...βλεπεις κ παιρνεις ιδεα μεσα στα τζαμια...οτι το τεχνολογιας τι να το κανεις αν δεν εισαι σχετικος με το χωρο,επισης το αρχαιολογικο θα της φανει για τα μπαζα..αν εχει παει πχ στης Ακροπολης....πειτε..οτι θες 2 μερες για να πας πανω κατω δεξια και αριστερα στην Ιστικλαλ...αλλες δυο μερες για παζαρι και αγορα....αλλη μια μερα για καντικιου και αλλες δυο μερες για Αγια Σοφια Μονη χωρας Πατριαρχειο και κανα δυο τζαμια....ποσες μερες ειπαμε οτι θα παει το κοριτσι στη Πολη για να δει και ολα τα υπολοιπα μουσεια που περιλαμβανονται στη καρτα...? :) :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα