Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
δεν εβαλες και εσυ ενα @ πριν το vegerazaros να το δω αμεσως Κοιτα εγω εχω μια αρχη τρωω οπου βλεπω να τρωνε οι ντοπιοι...οταν δω τουριστες φευγω...προσπαθηστε να τρωτε σε μαγαζια μικρα που εχουν τα μπεν μαρυ και βλεπεις το φαγητο...μην παραγγέλνετε απο καταλογους...ντονερ καεφτεδες κεμπαπ ειναι πολυ καφτερα...και δυσκολα να τα χωνεψεις..εχεις ομως πολλα μαγειρευτα δεν νομιζω να δυσκολευτείς αα και ωραιες σουπες και πολυ κοτοπουλο..παντου..Το αρνι μυριζει τις περισσότερες φορες , και το μοσχαρι καλη επιλογη...εχω καποια στανταρ μαγαζια που θα επισκευτω καθε φορα αλλα ειναι λιγο εκτος πεπατημενης οποτε δεν εχει νοημα να σας βαζω σε στενα και συνοικίες εκτος του τουριστικου ενδιαφεροντος. Αναθεωρήστε ομως λιγο το προγραμμα του δρομολογιου νομιζω οτι ξεκινατε να κανετε σερί Αθηνα Κωνσταντινουπολη...αυτο δεν γινετε με την καμμια...!!!! μια διανυκτερευση εντος Ελλαδας οπωσδηποτε ! καλα να περασετεVegerezaros, εχεις ανακαλυψει κατι νεο για την πολη, βολτα....φαγητο ....απο αυτα τα ωραια ....?