MariaGiatr
Member
Καλημέρα σας! Να ρωτήσω τι εγγύηση σας κρατά η συγκεκριμένη εταιρεία αυτοκινήτων? Έχω ακούσει κάτι εξωφρενικές τιμές... Και επίσης επειδή πάντα χρησιμοποιώ μέσα μεταφοράς στα ταξίδια μου κι είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να ενοικίαση αν στη β.ιταλια υπάρχει ασφάλεια από άποψη κλοπών! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Διαβασε το παρακατω,πιστευω οτι θα καλυφθεις απολυτα
ΤΟΣΚΑΝΗ,περιηγηση
https://www.travelstories.gr/community/threads/ΤΟΣΚΑΝΗ-περιηγηση-σε-cascate-del-mulino-pitigliano-pienza-montalcino-sienna-Μonteriggioni-volte.59465/
Για Cinque Terre εχεις δικαιο.Μια ημερησια με τραινο αρκει για να περιηγηθεις ΟΛΑ τα χωρια, ξεκινωντας απο το τελευταιο κι ερχομενος προς τα πισω.Αρα αγνοησε το συνημμενο προγραμμα (ειχε σχεδιαστει για επισκεψη με αυτοκινητο, αλλα διαπιστωσα οτι δεν συνεφερε) και δες μονο τα αξιοθεατα
Τελος σου στελνω το δικο μου αναλυτικο προγραμμα ανα περιοχη σε Τοσκανη-Λιγουρια-Ουμπρια κι εσυ δες οτι σου ταιριαζει
Γι'αυτοκινητο δες και τις EconomyCarRentals-Rentalcars-Booking (auto),εγω σε αυτες βρισκω -χρονια τωρα- τις καλυτερες τιμες