soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Eντυπώσεις;
Θα έλεγα ότι τα σπήλαια της Ellora είναι εντυπωσιακότερα. Να δω πότε θα τελειώσει κι αυτή η ιστορία....καλως ηλθατε .περιμενουμε ιστορια... εγω ενα αποθημενο ενα καυμο τον εχω που λογω βιζας δεν πηγα τοτε στις σπηλιες agiante( ετσι?) και η ιστορια του ροζ γουρουνιου με στοιχειωνει.......................................
Γιατί δεν ήθελαν Γιάννα να σου κάνουν την παρατήρηση!! Στους υπαιθρίους χώρους υπήρχε πινακίδα: "smoking point".Στο μόνο που έχω ένσταση είναι ότι εγώ κάπνισα παντού cafe bars restaurants και σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εκτός από τα Starbacks στο Δελχί!
Μα δεν κάπνιζα μόνο εγώ!!! Πχ στο Αmbrai καθόμασταν έξω βράδυ και όλοι σχεδόν κάπνιζαν!Γιατί δεν ήθελαν Γιάννα να σου κάνουν την παρατήρηση!! Στους υπαιθρίους χώρους υπήρχε πινακίδα: "smoking point".
Κι εγώ βράδυ πήγα, κι επειδή δεν είδα κάποιον να καπνίζει απ τα γύρω τραπέζια ρώτησα το σερβιτόρο και μου έδειξε τον πάγκο του μπαρ.Μα δεν κάπνιζα μόνο εγώ!!! Πχ στο Αmbrai καθόμασταν έξω βράδυ και όλοι σχεδόν κάπνιζαν!