Καλησπέρα! Αυτές είναι οι επιλογές που μου εμφανίζει το sbb.ch. Ξεχωρίζετε από εδώ ποιο είναι το Bernina? Έχω επιλέξει στα φίλτρα διαδρομή chur-st.moritz. Σας ευχαριστώ πολύ!Ναι, μπορείς από το sbb.ch να κλείσεις με το Bernina. Ο κωδικός του τρένου στο sbb.ch είναι PE. Επίσης, πρέπει να κάνεις κράτηση (seat reservation) για το Bernina. Τα τρένα RE13 και IR38 είναι άλλα τρένα (απλά), όχι το Bernina. Οι διαδρομές που κάνει το Bernina είναι Chur-Tirano-Chur (ενδιάμεσες στάσεις Domat, Bonaduz, Stazione di Rhäzüns, Thusis, Tiefencastel, Filisur, Bergün, Pontresina, Bernina Diavolezza, Ospizio Bernina, Alp Grüm, Poschiavo και Le Prese)
και St.Moritz-Tirano-St.Moritz (ενδιάμεσες στάσεις Pontresina, Bernina Diavolezza, Ospizio Bernina, Alp Grüm, Poschiavo και Le Prese). Δεν ξέρω σε τι εκπτωτικά vouchers αναφέρεσαι για να σε βοηθήσω...
Στο sbb.ch συνήθως πρέπει να συμπληρώσεις πρώτα τις επιλογές πχ full fare ή half fare, ηλικία κτλ κι αφού βγουν οι κατάλληλες τιμές σύμφωνα με τις επιλογές, στο τέλος σου πετάει "redeem code"...