vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
Θα ήθελα πληροφορίες, πτήσεις και ξενοδοχειοΕίμαι ήδη Ζανζιβαρη και είναι εκπληκτικά. Τελεια τιρκουαζ νερα, ησυχια ότι πρέπει για χαλαρωση. Εχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις νομίζω.
Θα ήθελα πληροφορίες, πτήσεις και ξενοδοχειοΕίμαι ήδη Ζανζιβαρη και είναι εκπληκτικά. Τελεια τιρκουαζ νερα, ησυχια ότι πρέπει για χαλαρωση. Εχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις νομίζω.
Η πτηση ηταν με egyptair μεσω Καιρου κ κοστος 1200€/2 ατομα, περιπου 2 ωρες ως το Καιρο και αλλες 5,5 μεχρι Τανζανια. απο το dar es salam για stown town το αεροπλανακι εκανε μιση ωρα περιπου.Θα ήθελα πληροφορίες, πτήσεις και ξενοδοχειο
Για Αύγουστο δε γνωρίζω αλλά τέλος Ιουνίου που είχα πάει Μαυρίκιο είχε αρκετή ψύχρα γύρω στους 23 βαθμούς την ημέρα και κάποιες στιγμές είχε βρέξει. Η θάλασσα θα έλεγα ότι ήταν αρκετά κρύα. Ιούνιο ως Αύγουστο είναι ο δικός τους χειμώνας. Αν αυτό δε σ'ενοχλεί τότε πήγαινε θα περάσεις απίθανα. Το νησί έχει καταπληκτικές παραλίες και αρκετά πράγματα να δεις και να κάνεις.Ο Μαυρίκιος "παίζει" παδιά τον Αύγουστο??? Νομίζω και το Μπαλί είναι ΟΚ τον Αύγουστο ε?
Είδα ότι παραπάνω αναφέρθηκε η Σρι Λάνκα. Αυτή δεν είναι κοντά στις Μαλδίβες που υποτίθεται έχουν βροχές τον Αύγουστο?
Έχω απορίες...
Ευχαριστώ έχω αρχίσει ψάξιμο.Η πτηση ηταν με egyptair μεσω Καιρου κ κοστος 1200€/2 ατομα, περιπου 2 ωρες ως το Καιρο και αλλες 5,5 μεχρι Τανζανια. απο το dar es salam για stown town το αεροπλανακι εκανε μιση ωρα περιπου.
μειναμε 4 μερες stown town (θα μπορουσα ισως να μεινω 1-2 μερες) και 5 μερες στο jambiani. εχει αρκετα ξενοδοχεια για να διαλεξεις αναλογα τι σου ταιριαζει.