the Lycan
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βοστώνη...10 και σήμερα..
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκωτία
xaxaxxa!!! έχω πολλά τραγούδια σχετικά με το θέμα!! λες να ανοίξουμε και topic?????!!!!!
Να παει στην Κυπρο,εκει μιλανε ελληνικαθα ηθελα να ρωτησω για ενα γνωστο μου... Τι γινεται οταν θελει κανεις να παει ταξιδι μονος του και δεν ξερει Αγγλικα; Εγω το θεωρω βασικο, και αν δεν ηξερα δεν θα πηγαινα ποτε χωρις να ξερω τη γλωσσα... Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει αν κανει κανεις οταν δεν μιλαει Αγγλικα ; Αλλιως να ειναι 2 ασχετοι, αλλιως ενας μονος του... Τι λετε;
Το ξέρω!! Εγώ το άνοιξα και πήγα κι ολας μόνη μου διακοπές!! Είπα να ελαφρύνω λίγο το κλίμα δεν ήθελα ν αλλάξω κουβέντα!! Κατά κάποιον τρόπο on topic είμαστε, αφού και εκεί μόνος/η πας!! Καλημέρα!!Το θέμα μας είναι αν έχετε πάει ποτέ διακοπές μόνοι, γιατί σπαμμάρετε?
Μη τσιμπάςΤο ξέρω!! Εγώ το άνοιξα και πήγα κι ολας μόνη μου διακοπές!! Είπα να ελαφρύνω λίγο το κλίμα δεν ήθελα ν αλλάξω κουβέντα!! Κατά κάποιον τρόπο on topic είμαστε, αφού και εκεί μόνος/η πας!! Καλημέρα!!
είμαι μια ζαργάνα εγώ!!!!! μην δω δόλωμα, να το κατασπαράξω!! άσε που ξαναμπήκα στο θέμα και μου ξαναμπαίνουν άσχημες ιδέες!!Μη τσιμπάς
Σε νιώθω ζαργάνα μου,είμαι μια ζαργάνα εγώ!!!!! μην δω δόλωμα, να το κατασπαράξω!! άσε που ξαναμπήκα στο θέμα και μου ξαναμπαίνουν άσχημες ιδέες!!
Σε νιώθω ζαργάνα μου,
κι εγώ μόλις γύρισα από το μοναχικό ταξίδι μου στη Στοκχόλμη το πρώτο που έκανα ήταν να ψάξω εισιτήρια για Λονδίνο. ΜΟΝΗ ΜΟΥ !!!
@Δεσποινίς παρακαλώαυτός ο διάλογος είναι απ τους πιο ευχάριστους που έχω κάνει σήμερα!! Μα τι νομίζετε Κυρία μου?? Ότι θα γυρνάτε τον κόσμο μόνη σας?? Έχετε θράσος ή το άλλο πως το λένε να δεις?? Ααα, ναι θάρρος εννοώ!!
Εγώ έχω να φύγω απ το καλοκαιράκι, αλλά εδώ και μέρες όλο με τριγυρνάει κ όλο με γυροφέρνει σαν την γρίπη ένα πράγμα!! Για πες λιγάκι για Στοκχόλμη, πως πέρασες??