Γενικά ταξίδι με μωρό στην ευρωπη

katerina**

Member
Καταλαβαινω πως το λες. Αυτη η κινηση δειχνει μια δεκτική προσέγγιση στα παιδιά. Και για εμας αυτό μετράει. Γνωριζετε επισης αν στα μαγαζια υπηρχε και χωρος για να αλλαξεις το παιδί? Γτ πχ στην ελλαδα δεν εχουν σχεδον πουθενά.
Οι δικές μου έτυχε να είναι χωρίς πάνα από πολύ νωρίς, οπότε δεν έδωσα σημασία, όμως, ναι, σε κάποια εστιατόρια πήρε το μάτι μου αλλαξιέρα. Πάντως την βρίσκεις τη λύση, μην ανησυχείς. Έχω αλλάξει πάνα στη Λιουμπλιάνα ακόμη και σε... περβάζι βιτρίνας γκαλερί ζωγραφικής 🤪Είχαμε και ωραία θέα

katerina_mch

Member
Οι δικές μου έτυχε να είναι χωρίς πάνα από πολύ νωρίς, οπότε δεν έδωσα σημασία, όμως, ναι, σε κάποια εστιατόρια πήρε το μάτι μου αλλαξιέρα. Πάντως την βρίσκεις τη λύση, μην ανησυχείς. Έχω αλλάξει πάνα στη Λιουμπλιάνα ακόμη και σε... περβάζι βιτρίνας γκαλερί ζωγραφικής 🤪Είχαμε και ωραία θέα
Αποφασισαμε να τολμησουμε τη Βιέννη τελικα. Θεωρουμε πως θα ειναι πιο ανετα για το παιδί και για εμας Διαβασα οτι εχει πολλα παρκα και εχει και ορισμένα αξιοθέατα για παιδιά. Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια. Οποιος εχει να προτείνει οτιδηποτε του αρεσε θα χαιρομουν να τα μοιραστεί μαζι μου. Ανυπομονουμε για αυτο το ταξίδι!

xristinag

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Καλημέρα … προγραμματίσαμε το πρώτο ταξίδι με παιδί στο εξωτερικό με την μικρή που θα είναι 3 χρονών τότε . Έχω μια απορία από μικρή δεν μπαίνει σε καρότσι οπότε ούτε τώρα άλλωστε το έχω χαρίσει … έχω δει σε κάποιες αναρτήσεις υπάρχει κάτι σαν μαρσιπος που μπαίνει στην πλάτη και κρατάει το παιδί . Έχει κάποιος είναι βολικο ;

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Εχω εγώ , είναι σαν backpack πλάτης, προφανώς για τον σύζυγό σου γτ στα 3 το παιδί είναι αρκετά βαρύ --- το έχω χρησιμοποιήσει όμως μόνο σε φύση κ όχι σε πόλη. Αν πάρεις ένα καλό είναι αρκετά βολικό για το παιδί, έχει κ σκιαστρο.

xristinag

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Εχω εγώ , είναι σαν backpack πλάτης, προφανώς για τον σύζυγό σου γτ στα 3 το παιδί είναι αρκετά βαρύ --- το έχω χρησιμοποιήσει όμως μόνο σε φύση κ όχι σε πόλη. Αν πάρεις ένα καλό είναι αρκετά βολικό για το παιδί, έχει κ σκιαστρο.
ΟΚ! Θα το ψαξω σκεφτομασταν αυτη τη λυση η να αγορασουμε ενα ποδηλατο που το αδηγεις απο πισω ετσι και αλλιως 100 ευρω χρεωνεται στο εισητηριο σαν αθλητικος εξοπλισμος...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.812
Μέλη
39.544
Νεότερο μέλος
Van Kouk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom