• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά ταξίδι με μωρό στην ευρωπη

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αν και δεν εχω πάει στην Πολωνία, υποθέτω ότι έχουν και εκεί βρέφη 6-7 μηνών που τα πηγαίνουν στα εστιατόρια και άρα είναι εξοικοιωμένοι με την παρουσία τους...😇
Κατά τα άλλα είτε είσαι στην Πολωνία, είτε σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη θα λειτουργήσεις όπως ακριβώς σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα.
Μάλλον θα πρέπει να νοικιάσεις διαμέρισμα εάν θέλεις να μαγειρέψεις ένα φαγητό για το βρέφος που μπορείς να το βάλεις στο ψυγείο και να το φάει 3 φορές.
Βέβαια εάν δεν φάει και μαγειρευτό φαγητό μπορείς να του δίνεις κρέμες και φρρουτόκρεμες που κάπου θα πρέπει να τις αλέθεις. Άρα πρέπει να βρεις μπλέντερ, είτε σε διαμέρισμα είτε σε ξενοδοχείο (μάλλον δύσκολο).
Αλλιώς, πάρε από την Ελλάδα 4-5 έτοιμα παιδικά γεύματα σε βαζάκια εάν υπάρχουν ακόμη (δεν ξέρω).
Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν τις ίδιες διατροφικές συνήθειες με εμάς και ίσως να μην βρεις εύκολα βαζάκια με παιδική τροφή.
Τσέκαρε καλά τις παροχές του διαμερίσματος για να έχει και βραστήρα για το γάλα.
Επίσης, υπολόγισε πολύ κρύο!!

SACHRYSA12HRY

New Member
Αν και δεν εχω πάει στην Πολωνία, υποθέτω ότι έχουν και εκεί βρέφη 6-7 μηνών που τα πηγαίνουν στα εστιατόρια και άρα είναι εξοικοιωμένοι με την παρουσία τους...😇
Κατά τα άλλα είτε είσαι στην Πολωνία, είτε σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη θα λειτουργήσεις όπως ακριβώς σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα.
Μάλλον θα πρέπει να νοικιάσεις διαμέρισμα εάν θέλεις να μαγειρέψεις ένα φαγητό για το βρέφος που μπορείς να το βάλεις στο ψυγείο και να το φάει 3 φορές.
Βέβαια εάν δεν φάει και μαγειρευτό φαγητό μπορείς να του δίνεις κρέμες και φρρουτόκρεμες που κάπου θα πρέπει να τις αλέθεις. Άρα πρέπει να βρεις μπλέντερ, είτε σε διαμέρισμα είτε σε ξενοδοχείο (μάλλον δύσκολο).
Αλλιώς, πάρε από την Ελλάδα 4-5 έτοιμα παιδικά γεύματα σε βαζάκια εάν υπάρχουν ακόμη (δεν ξέρω).
Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν τις ίδιες διατροφικές συνήθειες με εμάς και ίσως να μην βρεις εύκολα βαζάκια με παιδική τροφή.
Τσέκαρε καλά τις παροχές του διαμερίσματος για να έχει και βραστήρα για το γάλα.
Επίσης, υπολόγισε πολύ κρύο!!
Σίγουρα έχουν βρεφακια αλλά η κάθε χώρα έχει διαφορετική κουλτούρα και ίσως σε κάποιες χώρες να μην είναι τόσο ανεκτικοί και συνηθισμένοι σε αυτό το κομμάτι ή να έχουν άλλες πρακτικές όπως συνδιασμός 2 χώρων πχ εστιατόριο και κάτι σαν παιδότοπος που αυτό να επικρατεί σε τέτοιες περιπτώσεις .

Ευχαριστώ για το σχολείο σας.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Γιατί σε απασχολεί το θέμα της παρουσίας του μωρού σε ένα εστιατόριο; Ένα βρέφος δεν μπορεί να πάει σε ξεχωριστό χώρο, ούτε σε παιδότοπο.
Σε καμία ευρωπαϊκή πόλη δεν έχω δει παιδότοπο σε εστιατόριο.
Φρόντισε να έχεις καρότσι, μια ζεστή κουβερτούλα και 1-2 παιχνιδάκια χειρός μαζί σου (τύπου κουδουνίστρες) και όλα θα πάνε καλά!
Το μωρό σου είτε θα το απασχολήσεις με τα παιχνίδια, είτε θα κοιμηθεί την ώρα του φαγητού. Άμα κλάψει και γκρινιάζει έντονα θα το κάνεις μια βολτούλα έξω και θα ηρεμήσει. Δεν θα σου κάνει κανείς παρατήρηση άμα κλάψει το μωρό σας.
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου αλλά δεν υπάρχει λόγος.
Μου έχει τύχει και μένα να βρεθώ σε καλοκαιρινό μαγαζί στη Ζάκυνθο και το 17 μηνών αγοράκι μου να μην ηρεμεί γιατί ταραχτηκε με τη μουσική. Το έκανα μια βόλτα με το καρότσι για λίγη ώρα και το επέστρεψα κοιμισμένο. 😇

Μπράβο σου που τολμάς ένα ταξίδι με ένα μωρό μέσα στον χειμώνα! Εξοπλίσου σωστά, όπως θα έκανες και στην Ελλάδα σε ένα χειμερινό προορισμό και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα